ROJSTNI DAN

FOTO: Murku je pomembno, da živi normalno življenje

N.S.
24. 9. 2020, 21.04
Posodobljeno: 24. 9. 2020, 21.26
Deli članek:

Eden in edini samopromotor Damjan Murko je pred dnevi kar sijal od ponosa, saj je njegov sin Tiar, ki mu pravi svoj največji zaklad, praznoval osmi rojstni dan.

Osebni album
Družina Murko je praznovala skromno, a veselo.*

Damjan Murko kar ne more verjeti, kako hitro čas beži, in ob sinu se zmeraj znova vrača v svoje otroštvo.  

»Tokrat zaradi dane situacije nismo praznovali na veliko, samo z njegovimi prijatelji in sorodniki. Tiar je deček, ki si res ne želi velikih daril, temveč kakšno igračo, ki je poleg vsega še luštna in se ob njej lahko veliko nauči, in to je najboljše darilo poleg življenjske popotnice, ki mu jo z ženo lahko dava. Z Majo se namreč zavedava, da je Tiar otrok javne osebe, kar pa ne pomeni, da ga vztrajno izpostavljava, pravzaprav se trudim, da bi moje družine bilo v medijih čim manj. A se seveda po drugi strani zavedam, da sem javna oseba, in delček svoje zasebnosti vendarle delim tudi z javnostjo. Sem ponosen oče osemletnemu otroku, za katerega bi dal vse na tem svetu. Želiva ga pripraviti na vse pasti življenja, da bo verjel vase, v dobro ljudi in v vero v boga. Da bo postal in ostal močna oseba, vreden svojega imena,« je priznal ponosni očka Murko.

Osebni album
Njegov sin Tiar je upihnil že osem svečk na torti.

»Z Majo sva neizmerno ponosna na to, da je najin sin priden, zvedav in zdrav deček, ki kljub moji prepoznavnosti živi popolnoma normalno življenje, kakršno živijo vsi njegovi vrstniki, in se s slavo svojega očeta prav nič ne obremenjuje,« je za konec povedal slovenski slavček, ki zadnje čase sicer veliko nastopa, menda tudi večkrat na dan, kot se rad pohvali sam. Samo za bralce časopisa Novice Svet24 pa je delil nekaj utrinkov s praznovanja sinovega rojstnega dne.