Zabava

Fakini posneli pesem "o fantu, ki ima rad glasbo, lepa dekleta in melone"

P.R.
23. 9. 2020, 21.43
Deli članek:

Ja, res je, poleti so nam kar prijale sveže melone, kajne? Ampak kaj, ko Trio Fakini v novi skladbi z naslovom Fakin ne govorijo o sadju. Se vam že kaj svita, o čem teče beseda?

TV Veseljak
Mladi in navihani glasbeniki skupaj ustvarjajo že dve leti.

Trio Fakini so mladi glasbeniki, ki ustvarjajo že dve leti. Po videospotu Moja trobenta so se lotili kar lastne življenjske zgodbe. O skladbi pravijo: »Pesem Fakin govori o fantu, ki ima rad glasbo, lepa dekleta in melone. Čim večje melone.« Navihana trojica iskreno in brez zadržkov prizna, da so prav vsi trije zelo navihani, iskreni in torej čisto pravi fakini. V novem spotu je zato tudi veliko deklet ... Veliko pomanjkljivo oblečenih deklet. Pa pijača, bazen in vse, kar zahteva prava poletna zabava. Vse to prikaže nov spot, ki so ga fantje posneli s televizijsko produkcijo Veseljak.

NA KONCU VSI MOKRI

Ko je zraven bazen, pač ne moreš ostati suh. Spot se je snemal v Brezini pri Brežicah, v čudoviti vili z bazenom in lepo okolico. Dekleta so srkala koktajle in opazovala mlade fante, ki so jih potem navihani, kot so, vrgli v bazen. Tako, kot je navihan spot, je navihano tudi besedilo. To je nastalo v mislih kitarista Danijela: »Ko sem pisal besedilo, sem imel v mislih našega Jerneja, ki je med nami največji fakin, torej najbolj poreden in navihan. Najraje pa ima melone, ki morajo biti čim večje, če je le možno,« nam lepo razloži pisec besedila. Besedilo je z luštno melodijo podkrepil Bojan Lugarič, in rezultat je poreden spot, poredna skladba s porednimi fanti na čelu.

V VODO LETELA TUDI NOVINARKA TV VESELJAK

Fantje so še mladi in navihani in ne morejo iz svoje kože. Prav nič se niso ustrašili mikrofona TV Veseljak in novinarke, ki ga je ves čas snemanja držala v roki. Ana Raščan, ki jo prav tako poznamo po številnih norčijah, je tako na koncu intervjuja letela v vodo, in to oblečena. Saj veste, če so mokri vsi, so mokri vsi, brez izjeme. Trio Fakini so poskrbeli, da je bilo snemanje nepozabno in da nihče ni ostal suh.