»PREVEČKRAT POZABIMO, DA NASMEŠEK POLEPŠA DAN«

Eva Cimbola pravi, da je doživela največjo ljubezen v življenju

Eva Jandl
22. 9. 2020, 20.50
Deli članek:

Eva Cimbola o svojih lepotnih ritualih in šibki točki, ki je – čokolada. Lepa voditeljica je včeraj tudi praznovala že tri leta, odkar je postala mamica hčerki Ronji.

OA
Eva pravi, da skrbi zase tako s prehrano kot z gibanjem, obožuje pa bogato obložene solate
SI ŽELI ŠE ENEGA OTROKA? Hčerki Ronji je Eva voščila z veliko torto z junaki iz risanke in zapisala, da je hvaležna, da je lahko izkusila čare materinstva. Ali to pomeni, da se bo Ronji kmalu pridružil kakšen bratec ali sestrica? Eva glede tega ostaja skrivnostna.

Radijska in televizijska voditeljica Eva Cimbola velja za eno bolj urejenih voditeljic pri nas, ki pa se brez težav pokaže tudi brez šminke, popolne frizure in elegantnih oblek. »Te dni morda prevečkrat pozabimo, da nasmešek polepša dan. Pa četudi se nasmejemo zgolj z očmi,« pravi Eva, ki si je letos na morskih počitnicah obljubila: »V zadnjih dveh letih se je v mojem, našem življenju zgodilo marsikaj. Predvsem marsikaj težkega in bolečega, zato je ta mir tukaj še toliko pomembnejši. In vsako leto si rečem, da bi bilo lepo, če bi lahko košček tega prinesla s sabo domov. Letos je to postala obljuba. Obljuba zame in za moje male trenutke sreče,« je pojasnila, kako se pomiri in si napolni baterije.

Te ji polni tudi hčerka Ronja, ki je pred kratkim praznovala tretji rojstni dan. »Takoj bi šla še enkrat v porodno sobo in takoj bi še enkrat podoživela najin trenutek, ko sem te prvič prijela v roke,« ji je napisala v rojstnodnevnem voščilu. »To je resnično največja ljubezen v življenju. Hvaležna sem do neba, da sem jo lahko izkusila na lastni koži!«

Osebni album
Pred tremi leti je Eva postala mama.

BOLEČINE V KRIŽU

Sicer pa Evi, ki je zaposlena tudi z vodenjem oddaje Gasilci, veliko pomeni, da je videti dobro in se tudi tako počuti. Redno skrbi za svoj videz, tako s telovadbo kot s prehrano. »Poskušam biti aktivna vse leto, če je le mogoče. Kakšne mesece bolj, druge manj. Kar se tiče prehrane, pa obožujem bogato obložene solate. Pojem tudi ogromno lubenice in seveda sladoleda. A da ne bo kdo mislil, da jem samo zdrave stvari: zelo mi dišita morska hrana in sadje, ki je na voljo v teh mesecih,« nam je povedala in razkrila tudi svojo šibko točko: »To je čokolada.« Priznava, da bi si morala večkrat privoščiti nego obraza in masažo, sploh, ker jo dajejo bolečine v križu.

Osebni arhiv
Priznava, da ji včasih zmanjka časa za lepotne rituale, ki ji sicer veliko pomenijo.