Zabava

VIDEO: Kako je Antenin voditelj dobil tangice od Ines Erbus?

R.T.
22. 9. 2020, 14.42
Posodobljeno: 22. 9. 2020, 14.46
Deli članek:

Voditelj Anteninega zajtrka na Hitradiu Antena Matic Herceg je bil postavljen pred zahtevno nalogo. Ta je vključevala pevko Ines Erbus, ki nenapovedanega obiska ni bila najbolj vesela.

Hitradio Antena
Pa jiih je le dobil.

V Anteninem zajtrku, kjer poslušalce zabavajo Jean Frbežar, Jerica Zupan in Matic Herceg, so začeli z rubriko Za Matica življenje ni potica, kjer dobiva zelo »odštekane« izzive. V prvem si je moral priboriti tangice od Ines Erbus, jih predati uredniku Hitradia Antena in mu zapeti vse najboljše, tudi, če nima rojstnega dne.

»To, da dobiš tangice Ines Erbus, je želja marsikaterega moškega, zato naloga ni bila lahka. Kljub temu, da jo poznam, mi je vhodna vrata zaprla pred nosom. V primeru, da tega ne bi opravil, bi me čakala neprijetna kazen (čiščenje gnoja v štali), zato sem se odločil, da ne obupam. Pomagati mi ni mogla niti njena prijateljica Nika Krmec preko telefona. Ampak nisem obupal. Prijel sem megafon in ji pod njenim oknom zapel podoknico,« je v smehu dejal Matic, ki je tangice dobil samo zato, da...neha peti!

»Nikol se še nisem toliko trudil za tangice kot tokrat. Ampak bilo je vredno. Dobil sem čisto sveže tangice od Ines Erbus in njene nove kolekcije Šah mat, ki jo bo kmalu izdala. Prvi imam ta privilegij. Celotno zgodbo bi opisal kot ekstremno neprijetno, ampak zabavno. Komaj že čakam naslednje izzive. Mislim, da ni naloge, ki je ne bi mogel opraviti,« je pogumno dejal priljubljeni voditelj.