Zabava

VIDEO: Fatalni moški pokukal skozi kamero in dočakal "aftermovie"!

R.T.
22. 9. 2020, 13.30
Posodobljeno: 22. 9. 2020, 13.51
Deli članek:

Znano je že, da so za moškega, ki je najbolj zaznamoval letošnje leto in pustil najgloblje sledi na slovenski medijski sceni, razglasili radijca in dobrodelneža Miho Deželaka. Manj pa je znano, da zdaj obstaja tudi "aftermovie" z gala prireditve.

Media 24
Fatalni moški leta 2020 je postal Miha Deželak.

Na slovenskem estradnem nebu še vedno odmeva gala dogodek Fatalni moški 2020, ki se je pod okriljem revije Avenija odvil 9. septembra. Fatalni moški letošnjega leta je postal Miha Deželak, v odličnem programu, slastni večerji in zabavi v stilu velikega Gatsbyja pa so poleg kandidatov uživali tudi številni povabljeni zvezdniški gostje.

Prireditev je zdaj dočakala tudi videoposnetek, tako imenovan "aftermovie," ki ga nikakor ne gre prezreti. Prav tako ne gre prezreti fatalca Miho Deželaka, ki je, kot so zapisale kolegice na portalu njena.si, o svoji fatalnosti dejal sledeče: »Sem fatalen z vizijo, ki spreminja življenje ljudi in se trudi za druge. Pri delu vedno dajem celega sebe. Na polno. In mislim, da se to čuti. Ker želim, da se imajo ljudje dobro, da se zabavajo, da se počutijo še boljše.«