NOV SPOR

Britanski dvor spet besen na Harryja

N.S.
22. 9. 2020, 07.00
Posodobljeno: 22. 9. 2020, 18.43
Deli članek:

Po tem, ko sta princ Harry in Meghan podpisala večmilijonsko pogodbo s produkcijsko hišo Netflix, zdaj na dan prihajajo nove podrobnosti iz Buckinghamske palače.

Profimedia
Vse kaže, da brata William in Harry še nekaj časa ne bosta takole skupaj hodila po kraljevih vrtovih.

Številni viri z dvora poročajo, da je kraljeva družina zelo razočarana in besna na Harryja in Meghan, saj vse kaže, da njuna beseda nima več zaupanja in vrednosti v palači, hkrati pa nekdanjima članoma družine očitajo dvojna merila.

Harry in Meghan sta si tako močno želela zasebnosti in življenja brez pozornosti, zdaj pa bosta, kot je menda povedal princ William, šla »v posteljo s sovražnikom«, saj bosta morala deliti številne utrinke iz svojega življenja pred kamerami in gledalci po vsem svetu. Eden prvih njunih projektov za produkcijsko hišo Netflix naj bi bil dokumentarec o pokojni princesi Diani, kar pa se zna še zelo zaplesti. Brez Williamovega dovoljenja tudi princ Harry ne more omenjati zasebnosti svoje mame, zato poznavalci dvora pravijo, da nas čaka še pravi »vlak smrti«, poln vzponov in padcev med bratoma princema. Je pa tukaj seveda še vprašanje uspešnosti filmskih projektov, saj naj bi Harry in Meghan za vse projekte dobila okoli 100 milijonov evrov, a plačila bodo v obrokih – za vsak projekt posebej, ki pa bo seveda odvisen tudi od gledanosti.