Odnosi

Bradu Pittu in Angelini Jolie gre spet na slabše, njegova izbranka s kriptičnim sporočilom

L.K.
16. 9. 2020, 14.35
Posodobljeno: 16. 9. 2020, 21.21
Deli članek:

Je bil stari dogovor preklican? Nekaj očitno je narobe.

Profimedia
Igralec in manekenka novembra lani

Novo dekle hollywoodskega zvezdnika Brada Pitta (56) je v torek zvečer na instagramu objavilo kriptično sporočilo. »Srečni ljudje ne sovražijo,« je zapisala Nicole Poturalski (27), zapis pa ozaljšala s srčki.

Prejšnji teden so se pojavile govorice, da se je odnos med Pittom in njegovo bivšo ženo Angelino Jolie (45) zaostril – menda tako zelo, da je odpadla družinska terapija.

Pittova nova zveza naj bi trajala večji del tega leta. Njegova izbranka, nemška manekenka, je sicer poročena z gostincem Rolandom Maryjem (68), ki deluje v Berlinu in s katerim naj bi imela odprto zvezo. Ima tudi sina.

Bivša zakonca imata šest otrok. In če je do nedavnega veljalo, da sta se sporazumela, koliko časa bo vsak od njiju preživel z njimi, ta dogovor menda ne velja več. Govori se celo, da najstarejšemu Maddoxu (19) ni več treba imeti stikov z očetom. Ta si sicer želi enakopravno delitev skrbništva, čemur pa Angelina nasprotuje. Prvi pogoj naj bi zanjo bil, da otroci ne domujejo v Los Angelesu, kjer trenutno obiskujejo šolo. Temu je nasprotovala. V preteklosti se je govorilo, da si jih želi preseliti v Združeno kraljestvo.