Po celem tednu skrivalnic so Avdića danes našli voditelji Jana Morelj, Anja Ramšak, Miha Deželak in Robert Roškar! Skrival se je na smučišču Gače, kamor se je ekipa 4 prijateljev skrila že na samem začetku.

Igra se je začela v ponedeljek, ko je ekipa Denis Avdić Showa začela program oddajati iz skrivne lokacije neznano kje. Slovenija se je nato podala v lov, z njo pa tudi voditelji Radia 1 Matjaž Lovše, Tomaž Klepač, Iztok Gustinčič in Robert Roškar. In prav slednji je takoj naslednji dan našel Anjo in Jano na smučišču Gače, medtem, ko sta Deželak in Avdić tik pred tem pobegnila na novo skrivno lokacijo.

»Hočeta vidve zdaj meni reči, da jaz nisem našel vse 4?! In da ne bom imel prostega dne? Vidve sploh ne vesta kje sta Denis in Miha?« se je ogorčeno odzval Roškar, ki mu ni preostalo drugega, kot da se znova poda na lov za ubežnikoma Radia 1.

radio 1
Radio 1
Največja igra skrivalnic v Sloveniji, je končana!

Prvi se je razkrinkal kar sam od sebe, saj se je Deželak pojavil na dogodku za fatalnega moškega in zmagal. Tako je v igri skrivalnic ostal samo še Avdić, ki je poslušalcem in voditeljem še naprej lansiral namige, kje bi se lahko skrival. Iskali so ga po različnih koncih naše države, na koncu pa ga našli na prvotni lokaciji, smučišču Gače. Izkazalo se je celo, da je bil Roškar njegov »pomagač«, ki je se malce pošalil z Anjo.

»Ljudje jaz upam, da vam je bila igrica prav tako zabavna kot nam, cel teden smo se igrali, se družili. To delamo zato, da se malce igramo, da prinesemo malce zabave v vaše pisarne, avtomobile, domove, na vaše telefone. Hvala vsem poslušalcem, ki ste ste sodelovali in nam pošiljali predloge kje smo. Jaz sem užival in vem, da ste tudi vi,« je ponosno dejal Avdić, ki je navdušen, da so z ekipo že drugič uspešno izpeljali največjo igro skrivalnic v Sloveniji.

Radio 1
Radio 1
Skrival se je na smučišču Gače, kamor se je ekipa 4 prijateljev skrila že na samem začetku.