Zabava

Beckhamova s koronavirusom na različne dogodke?

R.T.
8. 9. 2020, 18.19
Posodobljeno: 8. 9. 2020, 18.20
Deli članek:

Za okužbo naj ne bi vedela.

Instagram (osebni profil)
Victoria in David Beckham

Britanski tabloid The Sun poroča, da sta se z zloglasnim koronavirusom marca okužila tudi David in Victoria Beckham. Takrat sta bivala v ZDA in Veliki Britaniiji. Zakonca sta z otroki od 5. marca do 19. marca potovala od Los Angelesa do Londona ter od Costwoldsa do Miamija, ves ta čas pa naj ne bi vedela za okužbo.

Družina je prav tako priredila rojstnodnevno zabavo, ko je sin Brooklyn dopolnil 21 let, na praznovanju pa so bili številni znani obrazi. 

Po vrnitvi v Veliko Britanijo naj bi se družina Beckham začela slabo počutiti, Victorio naj bi pestil glavobol, imela je povišano telesno temperaturo. "To je bil scenarij kot iz nočne more. Prisostvovala sta na nekaj promocijskih dogodkih, kjer se je David rokoval in objemal z oboževalci," je za The Sun povedal neimenovani vir. 

Prav tako naj bi se okužilo tudi nekaj članov osebja, vključujoči voznike in varnostnike, nekateri naj bi imeli tudi hujše simptome bolezni covid-19. Victoria seje po poročanju tabloida takrat odločila, da bo celotna družina v 14-dnevni karanteni.