Spomnimo, včeraj so se voditelji Denis Avdić Showa na Radiu 1 Denis Avdić, Anja Ramšak, Jana Morelj in Miha Deželak skrili in program Radia 1 oddajali iz skrite lokacije nekje v Sloveniji.

Na terenu so jih iskali voditelji Radia 1 s pomočjo namigov, ki so jih dajali Denis in ekipa ter z res ogromno pomočjo poslušalcev. Ti so se odzvali s komentarji, smsi in klici v studio. Ampak tudi to ni pomagalo, štirje prijatelji so dokazali, da Slovenija le ni tako majhna. Robert Roškar je šel na Koroško in v kratki majici in hlačah prišel celo na vrh Kop. Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič sta jih iskala v Postojni na Radiu 94, Postojnski jami in celo na policijski postaji v Cerknici, kjer sta si ogledala znamenita Avdićeva vrata.

Naslednji se je na lov podal Matjaž Lovše, ki je sledil namigom in prišel na vrh Krvavca, kjer je bila taka gosta megla, da ni videl niti en meter pred sabo. Štiri prijatelje je iskal celo na oddajniku, ampak tudi brez uspeha.

Denis, Miha, Anja in Jana so tako ostali skriti celo noč in že drugi dan začeli oddajati program iz skrivnostne lokacije. Vse do pol osmih zjutraj, ko se je zgodil velik preobrat! Avdič in Deželak sta zapustila skrivno lokacijo tik preden jih je našel Robert Roškar in pobegnila na novo lokacijo. Roškar je tako v terenskem studiu našel samo presenečeni Anjo in Jano.

Slovenija se po novem sprašuje »Kje sta Deželak in Avdić?« Kot kaže bo letošnja igra skrivalnic še bolj pestra in zanimiva, zato ne zamudite dogajanja na Radiu 1, radio1.si in socialnih omrežjih Radia 1.