Prepoved

V šolo se je vrnil tudi Severinin otrok: "Ne smem objaviti fotografije sina kot ostale mame"

R.T.
7. 9. 2020, 13.26
Posodobljeno: 7. 9. 2020, 13.27
Deli članek:

Če bi objavila fotografijo, bi morala plačati.

Instagram
Severina s sinom Aleksandrom

Na prvi dan novega šolskega leta v hrvaških osnovnih in srednjih šolah so pričakovali nekaj manj kot 460.000 učencev in dijakov, ki bodo pouk obiskovali ob strogih epidemioloških ukrepih. Hrvaški minister za znanost in izobraževanje Radovan Fuchs je pred začetkom dejal, da se začenja najbolj negotovo šolsko leto doslej.

Hrvaška pevka Severina je svojemu sinu Aleksandru na družbenem omrežju Instagram zaželela uspešno novo šolsko leto in s sledilci delila fotografijo njegove risbice. "Srečno vsem staršem. Bodimo obkroženi s potrpežljivostjo... Mi gremo v tretji razred," je zapisala Severina in izrazila razočaranje nad tem, da z oboževalci ne sme deliti sinove fotografije. "Ne smem objaviti fotografije sina kot druge mame, lahko pa njegovo risbo, na katero sem zelo ponosna. Srečno, mamina ljubezen," je zapisala. 

Spomnimo:

Razsodba pevki in njenemu možu Igorju Kojiću prepoveduje, da bi na družabnih omrežjih objavljala fotografije otroka. Severina je to lani prekršila, nekdanji partner Milan Popović, ki je dobil skrbništvo nad otrokom, pa je decembra sporočil: "Zaradi fotografije, ki jo je objavila, bo morala plačati 3000 evrov".