TREND

Zvezdnice po 50. letu brez sramu odvržejo oblačila

Eva Jandl
6. 9. 2020, 20.40
Deli članek:

Že nekaj časa smo priča novemu trendu med svetovnimi zvezdnicami, ki se na svoj rojstni dan oblečejo v kopalke in pokažejo postave.

Osebni arhiv
Salma Hayek je ponosna na svojih 54 let.

Zvezdnice so očitno bolj samozavestne, ko dopolnijo 50 let, saj smo v zadnjem času priča novemu trendu. Svoje rojstne dneve namreč proslavijo tako, da se fotografirajo v kopalkah. Zadnja je to storila igralka Salma Hayek, ki je praznovala 54. rojstni dan in ob fotografiji poudarila, da je ta popolnoma sveža in ne s kakšnih preteklih počitnic. Svojo lepo postavo je malo pred tem pokazala še Padma Lakshmi, ki smo jo gledali tudi na naši televiziji kot eno izmed sodnic v šovu Top Chef. Praznovala je 50. rojstni dan in se razpisala, da je med karanteno doživljala tesnobo, danes pa je najbolj srečna, da ima svojo družino.

Osebni arhiv
Halle Berry na svoj 54. rojstni dan.

NI SE DOSTI SPREMENILA

Kot se za pravo Bondovo dekle spodobi, se je v seksi črnih kopalkah iz morja počasi sprehodila Halle Berry, ki je dopolnila 54 let. Objavila je še fotografijo v oranžnih kopalkah, v kakršnih je nastopila v Bondovem filmu pred 18 leti, in njeni oboževalci so si enotni, da se kaj dosti ni spremenila.

Osebni arhiv
Padma Lakshmi je dopolnila 50 let.

Enako velja za 55-letno Elizabeth Hurley, ki pa se v nasprotju z ostalimi redno fotografira v kopalkah, tudi zato ker je pred kratkim poslala na police trgovin novo lastno linijo oblačil za na plažo.

Osebni arhiv
Bi verjeli, da ima Elizabeth Hurley 55 let?