DJ Erick Morillo

Umrl pred sojenjem za posilstvo

N.S.
3. 9. 2020, 20.55
Deli članek:

Potem ko so ga prejšnji mesec aretirali zaradi spolnega napada na žensko, je v začetku tedna, le nekaj dni pred sojenjem, v 50. letu starosti umrl znani DJ Erick Morillo.

Revija Vklop
DJ Erick Morillo se je za vedno poslovil.

Glasbenika, ki je kot član dua Reel 2 Real zaslovel z uspešnico iz leta 1993 I Like To Move It, so našli mrtvega na njegovem domu v Miamiju na Floridi.

Okoliščine in vzrok smrti za zdaj niso znani. Policisti so se odzvali na klic na pomoč ob 10.42 po lokalnem času in odhiteli na ulico 5660 La Gorce Drive. Kriminalisti so na kraju dogodka, poteka pa tudi že preiskava, je v elektronskem sporočilu za medije dejal predstavnik policije Ernesto Rodriguez.

Profimedia
Mrtvega so našli na domu na Floridi.

UGIBANJA O SAMOMORU

Ob zvezdnikovi smrti se mnogi sprašujejo, kaj je bil vzrok smrti, nekateri so celo prepričani, da si je sodil sam. Spomnimo, da so 49-letnega Ericka prejšnji mesec aretirali zaradi spolnega napada na žensko, ki je dogodek takoj prijavila policiji. Incident naj bi se zgodil v Miamiju, vzorec testiranja po napadu pa je pokazal na prisotnost zvezdnikovega DNK. Poročilo miamijske policije je javnosti razkrilo podrobnosti napada. Zgodil naj bi se na domu znanega glasbenika po njegovem nastopu na eni od decembrskih zabav. Na sodišče bi se moral zglasiti ta petek, 4. septembra, ko je bila predvidena naslednja sodna obravnava, a ta zgodba ne bo doživela epiloga.

Žiga Intihar
Tudi slovenski oboževalci so radi imeli njegove zabave.