Challe Salle

»Tudi, če se bliža konec sveta, je glasba moje življenje!«

Eva Jandl
28. 8. 2020, 21.20
Deli članek:

Popularni raper je zaradi poškodbe dneve namesto v fitnesu preživljal v studiu. Končno se je tudi odločil, da zveze z manekenko Yvone Srdoč ne skriva več.

Domen Jančič
Ponosen je na to, da vztraja na sceni že 10 let.

Glasbenik Challe Salle oziroma Saša Petrović (29) letos praznuje že 10 let na glasbeni sceni in ne skriva, da je na svoj uspeh ponosen. »Prišel sem iz težkega okolja in dokazal, da ne glede na to, če nimaš nobenih vez in poznanstev, lahko uspeš, če delaš s srcem in vztrajaš, ne glede na vse,« nam je povedal. Ker je tudi velik ljubitelj športa – košarko je na primer igral profesionalno v mladinskih kategorijah reprezentance, po poklicu pa je trener fitnesa –, je zato zdaj združil šport z glasbo in posnel novo pesem v ritmu hip hopa. Poleti se je posvečal novim glasbenim projektom, nam je še povedal, vsega skupaj pa si je privoščil le pet dni počitnic na Bledu. Vzrok za pospešeno glasbeno ustvarjanje pa je – poškodba. »Zadnja dva meseca sem imel probleme z vnetjem živca v ramenskem sklepu, tako da nisem smel biti športno aktiven, a se počasi vračam nazaj. Zato pa v studiu ustvarjam skoraj vsak dan in pridno nabiram nov material. Rad imam to, kar počnem, in vesel sem, da lahko pozitivno vplivam na vse poslušalce in oboževalce. Oni so tisti, ki mi dajejo dodaten zagon in motivacijo, še posebno v teh časih, ko glasbeniki zaradi ukrepov nimamo koncertov in ne moremo normalno opravljati svojega dela. Upam, da se zadeve čim prej uredijo, saj takšno stanje ne bo prineslo nič dobrega naši glasbeni sceni, kulturi in tudi družbi. Tudi če je kriza, karantena ali pa se bliža konec sveta, je glasba moje življenje in ne morem brez nje. Ker letos praznujem 10. obletnico kariere, je bil jeseni planiran izid novega albuma, a žal mi je situacija s covidom-19 prekrižala načrte,« je povedal Challe, ki upa, da bo album izšel prihodnje leto.

M24
Zveze z manekenko Yvone Srdoč zdaj pevec ne skriva več.

SRCE MU GREJE MANEKENKA

Sicer pa Challe zdaj ne skriva več, da ima dekle, postavno hrvaško manekenko Yvone Srdoč, s katero se rad občasno pojavi na kakšni prireditvi. Drug o drugem ne govorita, niti ne objavljata skupnih fotografij, skrivanje zveze pa je menda bilo dekletova želja. Plavolaska se tako kot Challe zelo rada ukvarja s fitnesom.