Ljubezen po domače

Nekoč največji sovražnici bosta zdaj skupaj sedeli na kavču

E.J.
22. 8. 2020, 07.35
Deli članek:

Najbolj prepirljivi, temperamentni in neposredni nekdanji akterji priljubljenega šova bodo zdaj v novi vlogi. Pravijo, da gledalci ne vidimo vsega, kar se dogaja na kmetiji ...

osebni arhiv
Nekoč največji sovražnici Doroteja Knehtl in Tamara Korošec bosta zdaj skupaj sedeli na kavču.

Zagotovo se spomnite strašnega prepira med Dorotejo Knehtl in Tamaro Korošec, ki sta se v šovu Ljubezen po domače obe potegovali za ljubezen avtomehanika in kmeta Renata Lužarja – šlo je celo tako daleč, da se je morala vmešati celo voditeljica oddaje Tanja Postružnik Koren in pozvati k strpnosti in prijaznosti. Doroteja je bila še posebej temperamentna, a je srce Renata na koncu osvojila Tamara. Po dveh letih sta se grdo razšla, se je pa Tamara medtem pobotala z Dorotejo in danes se odlično razumeta. »Šovi lahko ločijo ljudi, jih sprejo med seboj, napačno predstavijo, lahko jih pa tudi ponovno povežejo,« pravi Tamara, ki bo zdaj z Dorotejo celo sodelovala kot komentatorka v četrti sezoni šova Ljubezen po domače, ki bo na sporedu septembra. »Vsi mislijo, da šovi ljudi sprejo, a to ni res. V šovu se tudi razvije ljubezen ali prijateljstvo. Mislim, da je zdaj vsem jasno, da je v šovu prikazano tisto, kar je najbolj gledano. Zdaj pa vidite, da midve s Tamaro nisva sprti, ampak sva razvili prijateljstvo, in zato sem hvaležna ekipi Pop TV, ki naju je spet združila, da sva postali zaveznici in prijateljici,« je povedala Doroteja.

POP TV
Jože Rožen je s svojimi izjavami zabaval kandidatke in gledalce nasmejal skoraj do solz.

BRATA HAFNER IN JOŽE

Ostali komentatorji so še brata Jaka in Gašper Hafner ter Jože Rožen s hčerko. Jaka in Gašper sta bila vedno polna ljubezenskih nasvetov, na koncu pa je Ano Podobnik osvojil Jaka (čeprav se je najprej potegovala za srce Gašperja); zdaj imata že dva otroka, deklici Tino in Hano, med katerima je le 11 mesecev razlike. Jaka je znan po iskrenosti in sočnem izražanju – podobno kot Doroteja je namignil, da šov prikaže tisto, kar je najbolj gledano. Meni, da ni scenarija. »Izpostavil bi predvsem montažo. Pa jim prav nič ne zamerim, seveda naredijo oddajo tako, da je čim bolj zanimiva,« je takrat povedal Jaka. In Jože? Bil je tako imenovani joker sezone: čeprav ni dobil nobenega pisma, je v šovu ostal. Je bil pa izjemno zabaven, z neposrednimi in sočnimi izjavami, zaradi katerih so ga kandidatke imele rade, a so na koncu vseeno povedale, da bi pri svojih letih lahko pokazal malo več resnosti.

M24
Jaka in Gašper Hafner