SLAVLJENKA

Neda na rojstni dan z novo pesmijo

N.S.
16. 8. 2020, 07.56
Deli članek:

Ena najpriljubljenejših balkanskih zvezdnic Neda Ukraden danes praznuje 70. rojstni dan. Še pred tem je oboževalce razveselila z dopustniško fotografijo.

Instagram
Kot kaže, Nedi Ukraden niti leta niti čas ne pridejo do živega

Ena in edina Neda Ukraden že vrsto let velja tudi za eno najbolj seksi babic na Balkanu, saj kljub 69 letom ohranja vitko postavo.

Pevska diva trenutno uživa na zasluženih počitnicah, od koder je delila dopustniško fotografijo, na kateri pozira v kopalkah. Njeni oboževalci ne morejo verjeti, kako ji uspe pri tej starosti ohranjati tako dobro postavo, mnogi pa menijo, da ji lahko zaradi fantastičnega videza zavida marsikatera mlajša kolegica. »Nihče ni popoln! (nasmeh) Ampak vse je lepše ob morju in soncu. In ko si zdrav. Odštevamo ... 16. avgusta premiera pesmi Za pravo ljubezen,« je pred dnevi svojo najnovejšo novico obogatila Neda Ukraden, ki se jo je v zadnjih letih v medijih prijel laskavi naziv najbolj seksi babica na Balkanu, kar je sprejela z nasmehom. 

Neda trenutno dopustuje v kraju Lepetane v Kotorskem zalivu, pred tem je bila na Šolti in v Makarski. Novo pesem izdaja prav za svoj rojstni dan in si tako podarja nepozabno darilo, s čimer pa bo osrečila tudi vse svoje oboževalce.