mama se je skoraj utopila

Peklenski dnevi Špele Grošelj

N.S.
15. 8. 2020, 07.56
Deli članek:

Za seksi pevko Špelo Grošelj je nekaj peklenskih dni. Njena mama se je namreč na počitnicah na sosednjem Hrvaškem skoraj utopila. Življenje sta ji rešila neznan mlad fant in zdravnica iz Maribora, ki ju zdaj Špela poskuša najdi, da bi se jima zahvalila za nesebično pomoč.

Instagram
Mama Magda v objemu svoje zlate in zaskrbljene hčerke.

Pevka in nekdanja voditeljica Špela Grošelj je pojasnila, da je v zadnjih dneh preživljala pravo nočno moro.

Njena vedno nasmejana mama Magda, s katero si je Špela zelo blizu, je namreč med počitnikovanjem v Bašaniji na sosednjem Hrvaškem nenadoma omedlela in se skoraj utopila. Na pomoč sta ji priskočila mlad fant, za katerega naša pevka ne ve, ne kdo je ne od kod prihaja, ter zdravnica iz Maribora, katere imena in priimka Špela prav tako ne pozna. Ker sta z nudenjem ustrezne prve pomoči njeni mami pomagala, dokler niso na kraj dogodka prišli reševalci in jo prepeljali v bolnišnico v Pulju, bi ju zdaj rada našla ter se jima zahvalila, ker sta njeni mami rešila življenje.

Instagram
Špela Grošelj uživa na jahti.

Grozljivo prigodo je Špela delila z javnostjo, v upanju, da bo našla mladega fanta in mariborsko zdravnico oziroma da se ji bosta oglasila. Kot nam je zaupala Špela, je z njeno mamo vse v redu in je že spet pri močeh, med drugim že razmišlja, da bi se čim prej odpravila v hribe. »Vse skupaj me je močno pretreslo in šele zdaj počasi znova prihajam k sebi. Zahvalila bi se vsem, ki so mi v teh težkih trenutnih stali ob strani,« je povedala Špela, ki že uživa na novem morskem oddihu na sosednjem Hrvaškem.