LATINO

Mark za jesen napoveduje nekaj šokantnega

Eva Jandl
14. 8. 2020, 20.35
Posodobljeno: 14. 8. 2020, 23.09
Deli članek:

Mark Zebra o svojem novem glasbenem stilu in stresnem poletju, saj ima zadnje dni polne roke dela kot prvi posredovalec ob zastoju srca. »Zaradi vročine se pri starejših pojavljajo težave,« pravi.

Osebni arhiv
Še vedno je aktiven kot prostovoljni gasilec.

Pevec Mark Zebra preživlja kar stresno poletje, je povedal. Med karanteno si ni vzel časa za počitek, ampak je izdal novo pesem in vroči videospot za pesem Vitamin ter se začel učiti španščine. »Na začetku je bila to pesem z veliko več španščine, ki smo jo na koncu dali ven in pesem bolj poslovenili. Ali je bila to dobra odločitev ali ne, težko rečem, vsekakor bom pa z naslednjim komadom še bolj tvegal.« Dneve preživlja v studiu in fitnesu, drugače pa je polno zaposlen v domačem podjetju. Ob tem še vedno dela kot prostovoljni gasilec in prvi posredovalec ob zastoju srca. »Še sem aktivni gasilec, tako da še vedno priskočim na pomoč ob požaru. Moram povedati, da v zadnjih dneh bolj kot prvi posredovalec, saj je zaradi vročine pri starejših kar nekaj zastojev srca in podobno,« je dejal Mark.

Osebni arhiv
Glasbenik ima v načrtu še počitnice na Hrvaškem in v Grčiji – če mu bo to uspelo, še ni prepričan – je pa pred kratkim odkril svoj novi talent, supanje.

ODKRIL SVOJ GLASBENI JAZ

Postavni Mark je namignil, da za jesen pripravlja nekaj novega, kar šokantnega. In povedal še, da se je – našel. »Zelo rad eksperimentiram z glasbo, saj tako odkrivam samega sebe, kar se je odražalo tudi v pesmih do zdaj – in z zadnjo pesmijo in stilom sem se našel. Mislim, da ti latino ritmi najbolj ustrezajo mojemu glasu, saj je bolj mirne narave, prav tako duši, pa še dobro in vroče se da plesati na te pesmi,« se je zasmejal in priznal, da od oboževalk dobiva precej nespodobnih povabil in fotografij, na katere ne odgovarja. »Odgovarjam pa seveda na vse pohvale, omembe. Se mi zdi, da je v teh časih treba ostati v stiku z oboževalci in da jim odgovor na sporočilo ali komentar pomeni še toliko več.«

osebni arhiv
Našel se je v latino ritmih.