Najslavnejša tekmovalka nekdanjega šova The Biggest Loser Slovenija je brez sramu pokazala, kako je videti, kadar fotografij ne obdela s fotošopom.

Do zdaj namreč ni delila fotografij, na katerih ne bi bila do zadnjega detajla popravljena s fotošopom, zdaj pa je kar naenkrat, čez noč spremenila svoje »poslanstvo« in pokazala svoj celulit, saj je to najnovejši spletni trend, ki mu očitno tudi sama zvesto sledi.

Indira torej ni edina, ki se je odločila za to potezo, svoj celulit s svetom delijo tudi druge domače in tuje zvezdnice – od Kim Kardashian West do hrvaške pevke Lane Jurčević. Indira je ob svoji objavi zapisala, da je »oblinasta« in da ji je to všeč, ter razkrila, kako se je po koncu šova vse vrtelo okoli njene postave. »Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na mojo postavo. 'Glej jo! Se je malo zredila, a ne de?' je bila izjava mnogih. Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete ... za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe? Je*** to,« je dodala Ekićeva, za katero zlobni jeziki pravijo, da se je za to potezo odločila, ker ni več mogla dovolj retuširati svojih »napak«. Velik plus njene objave pa je, da je morda navdihnila še kakšno žensko, da samozavestno obleče kopalke. »Ker imamo vse celulit! Ker je to normalno,« je še zapisala nekdanja resničnostna zvezdnica.