Dopust

Meghan Markle rojstni dan praznovala na hrvaškem otoku Brač

N.S.
11. 8. 2020, 21.00
Posodobljeno: 11. 8. 2020, 21.52
Deli članek:

Nekdanja britanska vojvoda in vojvodinja, princ Harry in Meghan Markle, s sinom Archiejem te dni dopustujeta na Jadranu. Igralka je pred nekaj dnevi dopolnila 39 let, in če je verjeti poročanju številnih medijev, naj bi praznovala na priljubljenem otoku Brač, kjer trenutno počitnikuje z družino.

Profimedia
Slavna igralka in nekdanja vojvodinja Meghan Markle je na Braču praznovala svoj 39. rojstni dan.

Ni več skrivnost, da slavna Meghan Markle in princ Harry počitnice letos preživljata na Braču, kjer naj bi kraljevi par užival v družbi hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja in njegove soproge Amal.

Zvezdniška para sta namreč zelo povezana, vsi štirje so odlični prijatelji, saj sta se zakonca Clooney tudi udeležila kraljeve poroke. Kot je znano, naj bi skupaj počitnikovali v veliki tajnosti, kar jim uspeva tudi po zaslugi tega, da imajo zasebno letališče, kjer naj bi v preteklosti pristalo že marsikatero zvezdniško letalo. Kot poročajo hrvaški mediji, naj bi Meghan in Harry obiskala tudi slavno plažo Zlati rt, ki velja za eno najlepših na svetu. Brač sicer priporočajo vsem, ki si želijo hvarskega ambienta, a morda nimajo toliko pod palcem. »Brač je čudovit kot Hvar, a vendarle malce cenejši, na otoku pa je tudi malo več tišine in miru. Plaže so večinoma iz majhnih kamenčkov, na njih pa prav tako uživate v modrini neskončnega morja,« so povedali domačini, ki so seveda opazili tudi slavni par. Meghan in Harry sta neizmerno uživala v jadranskem vzdušju in kristalno čistem morju ter seveda v lepotah otoka. Opažena sta bila kar nekajkrat, med drugim na plaži Zlati rt, ki je še posebno navdušila slavno igralko; nikakor se ni mogla nagledati lepote hrvaškega zaliva, kjer letos tudi sicer mrgoli zvezdnikov. Veliko pozornosti je z obiskom Brača vzbudila tudi pevka Severina, govori pa se, da naj bi se te dni s svojimi prestižnimi jahtami tam ustavili še drugi hollywoodski zvezdniki, ki dopustujejo na Jadranu.