Dieta

Znano, kako je Adele uspelo shujšati za 44 kilogramov

L.K.
10. 8. 2020, 12.21
Posodobljeno: 10. 8. 2020, 12.25
Deli članek:

Recept za uspeh

Profimedia
Adele

Adele je pred časom šokirala z novo podobo – otresla se je kar nekaj kilogramov, marsikdo pa se je vprašal, kako ji je uspelo.

Da je izgubila kar 44 kilogramov, se ima britanska pevka zahvaliti tako imenovani Sirtfood dieti, s katero naj bi bilo mogoče v samo sedmih dneh izgubiti tri kilograme, pri tem pa se ni treba odreči nekaterim življenjskim radostim, kot so čokolada, vino, kava.

Dve fazi

Umotvor sestoji iz dveh faz, skupno traja tri tedne. Rezultate je mogoče vzdrževati tudi dlje, tako da v svojo prehrano vključitve čim več živil, bogatih s sirtuinom.

32-letnica, ki je London zamenjala za Los Angeles, je z dieto začela leta 2016. Kot poroča The Sun, gre dieti kar 90 odstotkov zaslug za transformacijo, preostanek telesni vadbi.

Prve tri dni diete je vnos omejen na 1000 kalorij na dan, v kar so vključeni trije zeleni sokovi, obrok in nekaj grižljajev čokolade. Vnos v naslednjih štirih dneh naraste na 1500 kalorij na dan z dvema obrokoma in dvema sokovoma. Naslednjo fazo tvori 1800 kalorij na dan, 14 dni zapored.

Adele ni edina, ki se je zapisala tej dieti. Poslužila sta se je tudi borec mešanih borilnih veščin Conor McGregor in Pippa Middleton, sestra soproge princa Williama, Kate Middleton.