ČAKANJE

Sanja Grohar po osmih mesecih spet v Sloveniji

Eva Jandl
9. 8. 2020, 14.10
Posodobljeno: 9. 8. 2020, 14.12
Deli članek:

Nekdanja misica Sanja Grohar je šele zdaj uspela rezervirati letalske karte in se iz Velike Britanije vrniti v domovino na obisk k družini, ki je ni videla več kot pol leta.

Osebni arhiv
Presrečna Sanja je končno lahko sedla na letalo in odletela v domovino.

Leta 2005 je bila mis Slovenije, bila je tudi pevka, danes pa je Sanja Grohar zelo uspešna spletna vplivnica, ki živi v Londonu z možem Matejem in sinkom Nicolaiem. Že med karanteno nam je povedala, da komaj čaka, da se ta konča, da bo lahko sedla na letalo in obiskala družino ter prijatelje v Sloveniji. To ji je uspelo šele zdaj. »Družine nismo videli več kot osem mesecev. Lahko bi kar jokala od sreče ... Nicolai ni še niti hodil, ko smo bili nazadnje doma,« je povedala Sanja.

Osebni arhiv
V Veliki Britaniji je uspešna blogerka in spletna vplivnica.

Zdaj še oblikovalka oblačil

O Sanji so se sicer že razpisali britanski mediji, ki so jo izpostavili kot veliko zaslužkarico, saj naj bi mlada mamica s svojimi objavami na družbenih omrežjih in kot blogerka zaslužila okoli 45 tisoč evrov letno. Kot nam je povedala, do te točke ni bilo lahko priti in je veliko denarja vložila v sam marketing družbenega omrežja. Na tem področju je postala prava strokovnjakinja in med drugim celo izdala e-knjigo z nasveti, kako uspeti v digitalnem svetu. Priznava, da ima kot mama zdaj manj časa za delo. »Zdaj porabim desetkrat več časa za en video ali fotografijo,« pravi Sanja. A ni mirovala niti med karanteno, ampak je na trg pod svojo blagovno znamko lansirala kolekcijo poletnih oblek, ki so »oversized« in tako primerne za vse postave in vse priložnosti, pravi Sanja.