LJUBEZEN

Slovenska resničnostna zvezdnica moške uči, kako z večjo kontrolo nad izlivom podaljšati spolni odnos

Eva Jandl
8. 8. 2020, 08.04
Posodobljeno: 8. 8. 2020, 12.40
Deli članek:

Resničnostna zvezdnica je zdaj postala učiteljica tantra joge, ki je, kot pravi sama, več kot le akrobatsko ljubljenje. Med karanteno je tudi dokončala erotično knjigo.

Osebni arhiv
S hčerko Anayo sta bili pri Anninih starših v Bohinju.

Anna pravi, da ima »posebne sposobnosti«, zato je za nas tudi zapisala svojo napoved do konca tega leta: »Avgust bo še za nekatere zelo naporen mesec, saj pritiska na rane in zastalo energijo, travme, daje nam možnost, da se tega osvobodimo za vedno. Vzemimo to kot del procesa na poti k obilju na vseh področjih. Do konca leta se bo postavilo tudi bolj stabilno stanje za tiste, ki bodo pluli s tokom.«

Podjetna Anna Paynich, modna oblikovalka in pisateljica ter zvezdnica iz resničnostnih šovov, je našla novo poslanstvo – zdaj se ukvarja s tantro. »Moja pot me je pripeljala do vprašanj, radovednosti, izkušenj in želje, da ugotovim, kako lahko ob razvijanju in doživljanju spolne energije (naše temeljne energije) zaživimo življenje, ki nas notranje izpolnjuje, in kako vso to moč prenesti tudi v vsakdanje življenje. Tantra nam nudi veliko znanja o intimnih odnosih in upravljanju z energijo, teh znanj pa v naši kulturi primanjkuje oziroma so zelo omejena. Po večini si zahodnjaki tantro predstavljamo zgolj kot akrobatsko ljubljenje v različnih kamasutra položajih, a področje spolnosti v tantri obsega le pet do deset odstotkov, saj se dotakne mnogih področij našega bivanja, tako meditacije, joge, prehrane, harmoničnega stila življenja, koncentracije, kulture, znanosti, umetnosti, energije, zdravljenja,« pravi Anna, ki vodi delavnice skupaj s tantrikom Denisom Fortejem. Rezultat delavnice pa naj bi bil, da se »moški naučijo, kako z večjo kontrolo nad izlivom podaljšati spolni odnos, da lahko žensko popeljejo do njenega polnega potenciala in doživljanja globokih užitkov. Ženske se naučijo, kako s predajanjem toku spolne energije sebi in moškemu nuditi nepozabno tantrično izkušnjo.« No, za bolj odprte in zrele pare, kot pravi sama, pa nudi tudi tantra masaže, kjer je prisotna golota.

DOPUST S HČERKO

Sicer pa je poletje čas, ko si Anna vzame čas za hčerko. »Tisti teden, ko je pri meni, obiskujeva prečudovite kotičke Slovenije in uživava v naravi s svojim kužkom Clintom, ki nama povsod sledi, tudi med snemanjem videov je vedno v kadrih,« razlaga Anna, ki je preživela pretekli teden v Bohinju pri svojih starših. Namignila nam je še, da bo kmalu spet izdala knjigo, ki bo erotična, a na več informacij bomo morali še malo počakati.