NAPETOST

Princ je snob, Kate pa kot strelski vod

N.S.
5. 8. 2020, 21.05
Deli članek:

V novi knjigi o Meghan Markle in princu Harryju ne bodo na dan prišle le novice o njuni odločitvi, da zapustita kraljevo družino, ampak tudi sočne informacije o Williamu in Kate, ki sta postala tarči hudih obtožb.

Profimedia
Kate se je trudila, da bi se Meghan počutila dobro, ta pa ji je zarila nož v hrbet.

Lažne obtožbe so po besedah vira z dvora vojvodo in vojvodinjo Cambriško močno prizadele, saj sta se od samega začetka trudila, da bi se Meghan v njihovi družini počutila sprejeto in da bi z njo razvila tesen odnos.

Nova knjiga z naslovom Iskanje svobode: Harry in Meghan in ustvarjanje sodobne kraljeve družine med drugim opisuje vse domnevne frustracije, zaradi katerih se je kraljevi par začel oddaljevati od medijev, javnosti in kraljeve družine. Knjiga, ki bo na knjižne police prišla prihodnji teden, bi lahko še bolj zaostrila odnose na britanskem kraljevem dvoru, saj se dotakne tudi njunega odnosa s Kate Middleton in princem Williamom. Naredila naj bi vse in še več, da bi se Meghan v kraljevi družini počutila dobrodošlo. Povabila sta jo tudi v svoj dom v Norfolku in celo organizirala predporočno zabavo, na katero sta povabila tudi vse njene prijatelje. Kate je kot velika teniška navdušenka Meghan povabila tudi, da se ji pridruži na teniškem turnirju v Wimbledonu.

SOČNE PODROBNOSTI 

V novi knjigi bo med drugim pisalo, da Meghan in Kate nikoli nista bili prijateljici in naj bi med njima vedno vladala napetost. Objavljamo nekaj sočnih stavkov iz knjige: »Nekdanja igralka je obžalovala, da se je zaradi kraljeve družine odrekla svojemu življenju. Harry je Williama obtožil, da je snob zaradi načina, kako je govoril o Meghan. Princ Harry je soočenje s palačo primerjal s soočenjem s strelskim vodom. Harry in Meghan sta bila razočarana, ker se kraljica ni želela dobiti z njima, da bi se pogovorila o njunih zahtevah. Starejši člani kraljeve družine so Meghan označili za Harryjevo trofejo, ki ima veliko prtljage.«