Zabava

Cel dan bodo predvajali navečje uspešnice Novih Fosilov

R.T.
4. 8. 2020, 18.34
Posodobljeno: 4. 8. 2020, 18.39
Deli članek:

V spomin preminulemu hrvaškemu glasbeniku in vodji skupine Novi Fosili, Rajku Dujmiću, se bodo poklonili tudi na Radiu 2. Sreda bo namreč posvečena čudovitim pesmim izjemno priljubljene hrvaške skupine, ki ima številne oboževalce tudi v Sloveniji.

Radio 2
Novi Fosili s Sanjo Doležal so se na Radiu 2 oglasili februarja.

Novi Fosili, s pevko Sanjo Doležal, so radio obiskali februarja, kjer so navdušili poslušalce s svojo pozitivno energijo. In tudi zato bo jutrišnji dan nekaj posebnega, saj bodo predvajali njihove nepozabne hite kot so,  Košulja plava, Za dobra stara vremena, Milena, Šuti moj dječače plavi, Saša in mnoge druge. Njihov avtor je prav pokojni Rajko Dujmić.

"Rajko Dujmić nam je skozi Nove Fosile in tudi drugače dal ogromno čudovitih pesmi, ki jih ne bomo nikoli pozabili. Zato bomo na Radiu 2 v spomin temu velikanu glasbe pripravili Dan Novih Fosilov. Ves dan bomo predvajali njihove najlepše pesmi. Vesela bom, če se nam vsi ljubitelji Rajkove glasbe in Novih Fosilov oglasijo na Facebook strani Radia 2 in nam napišejo njihovo naljubšo pesem," je povedala urednica Mojca Pušlar.

Radio 2
Novi Fosili na Radiu 2.