Pred izidom biografije

Meghan Markle dopolnila 39 let, kdo iz kraljeve družine ji je čestital?

R.T.
4. 8. 2020, 14.08
Posodobljeno: 4. 8. 2020, 14.20
Deli članek:

Niso pozabili na njen rojstni dan.

Profimedia
Meghan Markle in princ Harry

Meghan Markle, soproga britanskega princa Harryja, je danes dopolnila 39 let. Po tem ko sta zakonca kraljevo družino dala na čevelj ter po domnevnem razkolu s princem Williamom in njegovo soprogo Kate Middleton, so vsi čakali na to, kdo iz kraljeve družine bo Meghan sploh čestital. 

Kdor je čakal, je tudi dočakal. Vojvoda in vojvodinja Cambriška, William in Kate, sta na instagramu Meghan zaželela vse najlepše in ob zapisu objavila tudi njeno fotografijo. 

Na uradnem instagram profilu londonske palače Clarance House, natančneje na profilu Camille in Charlesa, je prav tako objavljena fotografija vojvodinje suseške s pripisom: "Vse najboljše vojvodinji Susseški".

Meghan je prejela čestitko tudi na uradnem profilu kraljeve družine, kjer so delili njeno fotografijo s kraljico Elizabeto II, posneto leta 2018.

Meghan rojstni dan praznuje nekaj dni pred izidom biografije, s katero naj bi princ Harry in Meghan Markle požgala vse mostove. Ta naj bi namreč popisovala njuno "odcepitev" od britanske kraljeve družine. Zaupne podrobnosti pa naj bi bile objavljene z njunim blagoslovom.