Zabava

"Steve Urkel" je negativen

R.T.
3. 8. 2020, 12.10
Posodobljeno: 3. 8. 2020, 12.15
Deli članek:

V poletnih dneh se ob pomanjkanju resnejših novic zatekamo k člankom, kot je pričujoči, o zvezdniku humoristične serije Družinske zadeve.

Profimedia
Jaleel White danes.

Od zadnjega dela priljubljene serije, v kateri je v liku Steva Urkla blestel Jaleel White, je minilo 22 let. Zmedeni piflar s prevelikimi očalami in hlačami, potegnjenimi visoko nad popek (lahko to pride v modo?), je v nasprotju s pričakovanji ustvarjalcev serije postal glavni junak.

Profimedia
Jaleel White kot Steve Urkel.

Danes je Jaleel White že dopolnil 43 let. Po Urklu je nanizal še več filmskih in televizijskih vlog, lepo zaslužil, ni pa uspel preseči slavnih dni iz otroštva. Nekaj časa so časopisne stolpce polnile vesti o nezvestobi in nasilju nad nekdanjo partnerko Bridget White, s katero ima 11-letno hčerko Samayo, sicer pa o njegovi zasebnosti ni veliko znanega.

White se v času koronavirusa še naprej ukvarja s športom. Na instagramu vidimo, kako se poti v fitnesu, igra košarko, v rokah pa drži tudi tenis lopar. Pred dvema dnevoma je sporočil, da je bil na testiranju na zloglasni koronavirus. Rezultat testa je bil dober - negativen.