Tara

Hrvaška pevka je videti bolje kot kadarkoli prej

PR
4. 8. 2020, 07.30
Deli članek:

Hrvaška pevka Tara (Majda Šušelj) je več kot desetletje navduševala v priljubljeni hrvaški dance glasbeni skupini Karma.

Promocijski material
Tara

Nič drugače pa ni niti, ko govorimo o Tarini samostojni karieri, ko je pred dnevi oboževalce razveselila z novo pesmijo in videospotom, v katerem je navdušila s svojo mladostno energijo in videzom. Vsi se namreč strinjajo, da je videti bolje kot kadarkoli prej.

Tara je skupaj z ekipo videospot posnela v hrvaški Istri. Zanimivo je dejstvo, da se v videospotu pojavi tudi Tarin brat, ki je po njenih besedah svojo vlogo odlično opravil in tako pripomogel k boljšemu izdelku.

Gre za pesem Više me to ne zanima, pod katero se je podpisal tandem Raay (glasba in produkcija) in Nenad Ninčević. Tara ob tem pravi, da se je vanjo zaljubila v sekundi, ko jo je slišala, in da je v trenutku pozabila na karanteno in omejitve, ki trenutno vladajo v življenju vseh. »Rekla sem, da me to več ne zanima, in se takoj naslonila na svojo veliko ljubezen in zdravilo za dušo – glasbo,« je atraktivna pevka razkrila za hrvaške medije in dodala, da je že ob snemanju pesmi dobila idejo za videospot, pod katerega se podpisuje Neo Visuals.



Promocijski material
Tara