POLETJE

Gola koža in zvezda na Dončićevi izbranki

N.S.
1. 8. 2020, 07.56
Deli članek:

Priljubljena manekenka Anamaria Goltes, bolj znana kot boljša polovica košarkarskega zvezdnika Luke Dončića, svoje oboževalce te dni razveseljuje z morskimi fotografijami s potepa po hrvaški obali

Instagram
Lepa manekenka Anamaria Goltes uživa na oddihu na hrvaški obali.

Medtem ko svetovno znani košarkarski as Luka Dončić dela in trenira v Ameriki, se njegova izbranka potepa po hrvaški obali.

Anamaria Goltes se je s prijatelji z barko med drugim ustavila na Dugem otoku, na Krku in v Punatu ter pozirala na dih jemajočih razglednih točkah, v marini, na ulicah in ob morju. Pravzaprav kjerkoli se ustavijo z barko, svojim oboževalcem postreže s kakšno novo, vročo fotografijo.

Instagram
Medtem ko Luka Dončić dela, njegova izbranka uživa na barki.

A bolj kot to, da pokaže, kje se nahaja, njenih več kot sto tisoč sledilcev navdušuje dejstvo, da na počitnicah postavna svetlolaska ves čas na ogled postavlja svoje lepo oblikovano telo, za katerega Anamaria sicer vse leto trdo gara – telovadba je namreč njena stalna sopotnica in k vadbi na družbenem omrežju ves čas spodbuja tudi svoje sledilce. V zadnjih dveh objavah je tako izbranka Luke Dončića ponosno pokazala svoj izklesan trebušček. Največ navdušenja je požela z objavo fotografije, kjer pozira v modrih dvodelnih kopalkah z bleščicami, pri čemer si je na trebuh nastavila morsko zvezdo. Vsi pa zdaj ugibajo tudi, ali se ji bo za kak dan na dopustu pridružil tudi naš najboljši košarkar Luka Dončić.