Od rojstnega dneva do trhlega zakona in smrti

Hollywood pretresajo škandali, smrti, razhodi

N.S.
28. 7. 2020, 20.40
Posodobljeno: 28. 7. 2020, 22.46
Deli članek:

Medtem ko slovenski estradniki te dni čas preživljajo na dopustu, se toliko več dogaja v meki zabavne industrije. Hollywood te dni pretresajo številni škandali, smrti, razhodi in drugi dogodki, ki so takoj zaokrožili po vsem svetu.

Reuters
Glasbenica Taylor je čez noč predstavila nov studijski album.

Hollywood te dni doživlja številne vzpone in padce, dobre in slabe novice, ki so jih mediji in oboževalci po vsem svetu pograbili z največjim veseljem.

Profimedia
Dvakrat je dobila oskarja, najbolj znana pa je po vlogi Melanie Hamilton v filmu V vrtincu.

V starosti 104 leta je v Parizu umrla filmska igralka, dvakratna dobitnica oskarja, Olivia de Havilland, ki je bila ena zadnjih igralk tako imenovane zlate dobe Hollywooda in tudi zadnja še živeča članica igralske ekipe filma V vrtincu, ki je bil posnet leta 1939.

Reuters
J.Lo je na praznovanju 51. rojstnega dne navdušila ves svet.

Veliko dramo doživlja tudi družina Kardashian. Mož slavne Kim, raper Kanye West, je bil v preteklih dneh na družbenih omrežjih zelo aktiven, v svojih zapisih pa je bil oster do svoje soproge in tudi do tašče Kris Jenner. Zvezdnik se zaveda, da je svoje najbližje prizadel, zato upa, da mu bodo po opravičilu oprostili.

Le mesec dni pred svojim 89. rojstnim dnevom je umrl Regis Philbin, legendarni televizijski voditelj. Novico o smrti je potrdila njegova družina in ob tem sporočila, da je globoko užaloščena. »Njegova družina in prijatelji bomo večno hvaležni za čas, ki smo ga lahko preživeli z njim – z njegovo toplino, legendarnim smislom za humor in njegovo edinstveno sposobnostjo, da je vsak dan spremenil v nekaj, o čemer je bilo vredno govoriti.«

Svoj 51. rojstni dan je pred dnevi praznovala priljubljena zvezdnica Jennifer Lopez, ki je bila ob rojstnem dnevu deležna mnogih čestitk, lepe besede pa ji je namenil tudi zaročenec Alex Rodriguez. S sledilci je delil zapis, v katerem je vsak trenutek, preživet v njeni družbi, označil za magičnega. Ker je pevka lani okroglo obletnico slavila kar tri mesece na rojstnodnevni turneji, si je letos zaželela le mirnega praznovanja v družbi najbližjih.

Zvezdnica Taylor Swift je svoje oboževalce presenetila z novim albumom, ki ga je naskrivaj ustvarila med karanteno. V daljšem zapisu je razkrila, da je posnela nov, že osmi studijski album z naslovom Folklore. V začetku tedna je tako predstavila svojih novih 16 pesmi, v katere je zlila vse svoje sanje, strahove in navdihe.