Aleksander čeferin

Prvi mož Uefe letos dopustuje na Hvaru

N.S.
29. 7. 2020, 06.55
Deli članek:

Prvi mož evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin tako kot že nekaj let tudi letošnje poletje preživlja v sosednji Hrvaški, na otoku Hvaru v Dalmaciji.

M24.si/Nikola Miljković
Aleksander Čeferin

Vsem dobro znani Aleksander Čeferin ima namreč že vrsto let na Hvaru, v kraju Zavala, počitniško hišo, kjer so ga pred dnevi opazili slovenski turisti in številni hrvaški mediji.

Aleksander Čeferin s soprogo Barbaro in otroki že nekaj tednov dopustuje na priljubljenem otoku Hvaru, kjer ga lahko vsak dan ob isti uri srečate med tekom, številni pa pravijo, da si prvi mož nogometna vselej vzame čas za mimoidoče.  »Domačini pravijo, da je neposreden in topel človek. Ni si mu težko vzeti minute ali dveh, prekiniti teka in se fotografirati, ko se ga za to zaprosi,« so hrvaškim medijem povedali številni mimoidoči, ki so Čeferina takoj prepoznali.

To ni prvič, da so Čeferina opazili hrvaški mediji. Pred dvema letoma je namreč polnil naslovnice ujet med druženjem z nekdanjim nogometnim zvezdnikom Figom, ki ga je, kot je Portugalec priznal, navdušil nad lepotami naših južnih sosedov. Kot še poročajo dalmatinski mediji, si je pred dnevi Čeferin med dopustom vzel tudi čas za sestanek z vodilnimi možmi hrvaške nogometne zveze ...

vszi
Aleksander Čeferin in Matko Obradović. Dva nogometna zvezdnika sta se srečala na hrvaški obali in požela navdušenje.