Ljubezen ji pomaga ohranjati optimizem

Lina Kuduzović je zaljubljena

N.S.
27. 7. 2020, 20.15
Deli članek:

Pred leti je kot sedemletna deklica osvojila Slovenijo z zmago v šovu Slovenija ima talent, danes pa se je Lina Kuduzović razvila v pravo lepotico. Z odraščanjem je v njeno življenje seveda prišla tudi ljubezen, mlada Lina pa je že nekaj časa srečno zaljubljena.

Revija Zvezde Lady
Kljub vsemu, kar se ji dogaja, je Lina trenutno zaljubljena do ušes v svojega izbranca.

Po številnih vzponih in padcih je svojo srečo očitno našla tudi mlada pevka Lina Kuduzović, ki je letošnje poletje nasmejana do ušes, za kar je kriv njen srčni izbranec.

Potem ko je Lina Kuduzović v preteklosti že doživela prvo grenko ljubezensko izkušnjo in razočaranje, je mladenka pred kratkim okusila tudi srečo, ki jo prinese nova ljubezen. Po začetnih tednih skrivanja mlada Ljubljančanka zdaj svojega izbranca ne skriva več, čeprav je, kot kaže, njuna ljubezen še zelo sveža. Postavni črnolasec albansko-kosovskih korenin je bil sicer že lani njen spremljevalec na zaključni slovesnosti in plesu ob koncu njenega šolanja, letos pa sta se tudi zaljubila. Konec letošnjega leta čaka zgovorno pevko tudi vstop v svet polnoletni, saj bo decembra praznovala 18. rojstni dan. Želimo ji, da bo njen vstop v svet odraslih čim lažji in da bo ostala še naprej zaljubljena ter ljubljena. Pevka se je namreč iz preteklih izkušenj naučila, da ji vsega ni treba deliti z javnostjo, zato tudi ne želi govoriti o svoji ljubezni, saj ji je pomembno le to, kako se imata s fantom, daleč od očeh javnosti.