Zvezdniške lestvice najlepših, izbranih po pravilu zlatega reza, že dolgo niso nič novega, saj jih lepotni kirurgi v sodelovanju z mediji radi naredijo. Tokrat so se britanski mediji lotili najlepših med kronanimi glavami.

Rania Al Abdullah
Profimedia
Jordanska kraljica Rania je najlepša živeča kraljica na svetu.

meghan obrez
Profimedia
Tudi nekdanja vojvodinja Meghan Markle se je uvrstila na lestvico.

kate middleton
Profimedia
Bodoča kraljica Združenega kraljestva, Kate Middleton

Julian De Silva o lestvici najlepših: "Vrh lestvice zasedajo princesa Diana (89,05 %), jordanska kraljica Rania (88,9 %), Grace Kelly (88,8 %), Meghan Markle (87,4 %) in Kate Middleton (86,8 %)." 

Priznani britanski lepotni kirurg Julian De Silva je za britanski medij proučil obraze članov kraljevih družin, na koncu pa sporočil analizo. Sodeč po njegovi analizi, je bila najlepša princesa Diana, sledi ji jordanska kraljica Rania, na tretjem mestu pa je pokojna monaška princesa Grace Kelly. Meghan Markle in Kate Middleton sta na četrtem in petem mestu. »Diana, Meghan in Kate so vse zelo lepe ženske. Ko pa gre za primerjavo njihovega obraza z grškim zlatim rezom, Diana spada na prvo mesto,« je kirurg pojasnil v medijih in razložil, da je Diana dosegla večji odstotek zaradi oblike svoje obraza, širine nosu, področja okoli obrvi in čela. »Najslabši odstotek imajo njene ustnice in brada. Ustnice so zelo tanke in nepravilne oblike, brada pa je manjša od klasične oblike brade pri drugih ženskah. Jordanska kraljica Rania je najlepša še vedno živeča članica kraljevega dvora in neverjetno privlačna ženska. Najvišji odstotek je prejela za svoje klasično oblikovano brado in ustnice.« Visoko na lestvici se je uvrstila tudi nekdanja vojvodinja Meghan Markle, ki izstopa zaradi svoje »prekrasne obrazne simetrije«. Po njegovem mnenju se je vojvodinja najbolj približala temu, čemur bi Grki rekli »popoln obraz«.