UGIBANJA

Besna na Adele, ker »popiva« s Harryjem

N.S.
24. 7. 2020, 20.20
Deli članek:

35-letni Harry in 38-letna Meghan že nekaj mesecev živita v Los Angelesu s sinom Archiejem. Zdi pa se, da jima v zakonu ni postlano z rožicami. Vsaj tako trdijo nekateri tuji mediji.

Profimedia
Zaupni vir je povedal, da se Meghan zelo huduje na Harryja, ker redno popiva s pevko Adele.

Britanski princ Harry naj bi po poročanju ameriškega tabloida naskrivaj ponoči zapuščal hišo in preživljal čas s pevko Adele, ki je njuna soseda. In to je razbesnelo Meghan Markle.

»Meghan je tako obsedena s svojim življenjem, da ga je kljub drami usmerila tako, kot si je želela. Zato ni niti opazila, da Harry išče tolažbo pri drugih ženskah,« je tabloidu povedal vir blizu slavnima zakoncema, ki je še dodal, da se princ in glasbenica družita vsaj enkrat na teden ter spijeta kar nekaj pijač.

Instagram
Shujšana Adele, ki je soseda kraljevih zakoncev, večkrat povabi Harryja na obisk.

»Meghan je nekega večera od uslužbenca izvedela, da se je Harry izmuznil iz hiše. Princ nikoli ni skrival prijateljstva s pevko Adele, toda Meghan ni opazila, da se sploh kaj dogaja. Adele je zabavna in rada pije, tako kot je Harry, preden je spoznal Meghan. V njegovo življenje je ponovno vnesla svežino in ga zaščitila pred vsem, kar se mu dogaja v Los Angelesu. Filmska meka princu ni niti najmanj pri srcu,« je še povedal vir, ki je poudaril, da prinčeve večerne pijače z Adele niso neprimerne in da Meghan nima nobenega razloga, da bi bila jezna.