"Vsak na svojem koncu že tri emsece"

Kaj se dogaja? Kojićevi žalujejo, Severina uživa v Splitu

R.T.
22. 7. 2020, 19.05
Deli članek:

Medtem ko družina Kojić žaluje, se Severina zabava.

Instagram
Vsem, ki na družbenem omrežju Instagram sledijo hrvaški pevki in njenemu soprogu, je jasno, da sta zakonca zadnje tedne preživela na različnih naslovih.

Severina je pretekli vikend s prijateljicami uživala v Splitu na Rivi, pozabila ni niti na oboževalce in oboževalke. Na družbenem omrežju Instagram je namreč delila fotografije, na katerih pozira s prijateljicami in zapisala "Seks v mestu po splitsko", s čimer je spomnila na znano serijo "Sex in the city" (tj. Seks v mestu). Medtem ko ona uživa, pa njen soprog žaluje.

Kojićeve je za vedno zapustil Rajko Kojić, stric Severininega tasta Dragana Kojića. Pogreba se je udeležil tudi Severinin soprog Igor. Rajko Kojić je bil med drugim en od svatov na Igorjevi in Severinini poroki. 

Rajkova soproga Dragana je za portal 24sata povedala - "Ne verjamem, da Severina sploh ve, da je Kebov stric umrl. Ona in Igor sta vsak na svojem koncu že tri mesece" - in potrdila sume oboževalcev.

Vsem, ki na družbenem omrežju Instagram sledijo hrvaški pevki in njenemu soprogu, je jasno, da sta zakonca zadnje tedne preživela na različnih naslovih. Severina je pred enim tednom nastopila v Splitu, kjer se Kojić ni pojavil, kar je povzročilo zaskrbljenost med oboževalci.