Nastavljala se je soncu

Rebeka Dremelj je z družino skočila na hrvaško obalo

N.S.
21. 7. 2020, 21.31
Deli članek:

Priljubljena Rebeka Dremelj, ki velja za resnično nepremagljivo slovensko estradnico, je v zadnjem času garala, kot rada pravi sama, od jutra do večera, zato se je zadnjih nekaj dni že zelo veselila dneva, ko bo lahko odšla na zaslužene počitnice.

Instagram
Priljubljena pevka se strinja, da so sol, morje in morski zrak zdravilo za vse.

Nekdanja mis Slovenije, danes pa uspešna podjetnica, pevka in blogerka Rebeka Dremelj se je z možem Sandijem ter hčerkama Šajano in Sio odpravila v Dalmacijo, natančneje v Pakoštane blizu Zadra. 

Mnogi so našo zvezdnico opazili na plažah, sprehodih in otroških igriščih, kjer družina uživa v skupnih trenutkih, ki so priljubljeni pevki v življenju zelo pomembni, zato ima na dopustu pravilo, da telefon izklaplja skoraj za ves dan, le eno uro je dosegljiva in odgovarja na le najnujnejše stvari. Družinica Dremelj-Škaler tako uživa v vročem poletju, se odpravlja na zanimive izlete in predvsem preživlja skupne trenutke, saj Rebeko po dopustu čakajo novi projekti in si mora tudi sama »napolniti baterije« za nove izzive. »Sol, morje in morski zrak so zdravilo za vse!« je z dopusta sporočila Rebeka, ki bo ta teden praznovala tudi svoj okrogli jubilej, v soboto bo dopolnila štirideset let. Za zdaj še ni znano, ali bo praznovala na morju ali v Sloveniji, vsekakor pa bo njen rojstni dan odmeven.

Instagram
Vedno nasmejana Rebeka Dremelj preprosto uživa na dopustu v Dalmaciji.