Pranje umazanega perila

Se je na Deppovo posteljo resnično pokakala Heardova, ali pa le eden od terirerjev?

S.R.
16. 7. 2020, 12.08
Posodobljeno: 16. 7. 2020, 12.08
Deli članek:

Ameriški igralec Johnny Depp je prepričan, da je šlo za človeške ekskremente, pritrjujeta mu tudi gospodinja in upravitelj posestva.

Profimedia
Johnny Depp na londonskem sodišču.

Sodna saga, v kateri višje sodišče v Londonu secira bizarnosti v razmerju med zvezdnikoma Johnnyjem Deppom in njegovo nekdanjo soprogo Amber Heard, se nadaljuje s priliko o iztrebkih na zakonski postelji. Sodno pranje umazanega perila je sprožil sam 57-letni zvezdnik, ki družbo News Group Newspapers (NGN) toži zaradi po njegovem lažnjivih naslovov, v katerih so ga označili za človega, ki pretepa ženo, ter navedb o njegovem nasploh nasilnem vedenju do Heardove. Depp trdi, da so obtožbe »bolne in povsem neresnične« ter da je bila pravzaprav ona nasilni člen njunega razmerja. Med drugim jo obtožuje, da je na njegovem obrazu ugasnila cigareto, vanj zalučala steklenico vodke in mu v nekem prepiru tudi odrezala konico prsta. 34-letna Heardova vse to seveda zanika. 

Ekskrementi na postelji

Kakor koli, včerajšnja sodna obravnava se je osredotočala na drek na zakonski postelji, poročajo britanski tabloidi. Je bil pasji ali človeški? Heardova trdi, da se je na posteljo pokakal Deppov pes, yorkshirski terier z imenom Boo, ki naj bi tudi sicer težko zadrževal potrebo. Depp ima na drugi strani pomisleke, po incidentu, ki je po njegovih besedah v njun zakon zabil še zadnji žebljiček, je želel blato poslati celo na analizo DNK. Prepričan je, da je nesnago na postelji pustila sama Heardova, ali pa morda katera od njenih prijateljic.

Profimedia
Amber Heard pred sodiščem.

Upravitelj njegovega posestva Kevin Murphy je na sodišču pojasnil, da se je Depp na novico o nesnažnem incidentu odzval z »zlovoljo in gnusom.« Potrdil je, da je zahteval tudi analizo DNK. Na posteljne izrebke je sicer naletela njuna gospodinja Hilda Vargas. Heardova naj bi Murphyju nato po telefonu dejala, da je šlo le za »neslano šalo,« nekaj dni pozneje pa te navedbe zanikala in Murphyja označila za »prekletega lažnjivca.« Za njeno vedenje se je Murphyju nato opravičil Depp. Tako je na sodišču pričal upravitelj, ki je prepričan, da za kakec nista zaslužna niti Boo niti drug Deppov yorkshirski terier, ki sliši na ime Pistol. »Gospodična Heard je za iztrebke javno obtožila enega od psov, a iztrebki niso bili od nobenega od obeh majhnih yorkshirskih terierjev. Večkrat sem ju sprehajal, za njima čistil in se z njima igral, a so bili njuni iztrebki vedno precej manjši od tega, kar sem videl v postelji,« je zatrdil Murphy. 

Že med torkovim zaslišanjem je podobno zatrdila Vargasova, ki je dejala, da sta se psička sicer pogosto iztrebila na tla, a nikoli na posteljo. Tudi Vargasova verjame, da je šlo za človeške ekskremente.