ROMANCA?

Se je ogrela Špela Grošelj za kriptomilijonarja?

N.S.
15. 7. 2020, 06.50
Posodobljeno: 15. 7. 2020, 09.11
Deli članek:

Priljubljena pevka in voditeljica Špela Grošelj se je vse od razhoda s fantom Gregorjem P. Kirschem aprila letos držala bolj kot ne zase in ni vzbujala pozornosti v medijih. Zdaj pa je očitno tudi sama že prebolela razhod in se odpravila na zasluženi dopust.

Instagram
Špela Grošelj uživa na jahti.

Potem ko je nekaj dni preživela v Savudriji v Istri, se je vedno nasmejana estradnica odpravila na luksuzni dopust na hrvaške otoke, in to kar z razkošno jahto.

Kot je razvidno iz njenih objav na družbenih omrežjih, je sprejela povabilo na morsko avanturo soustanovitelja borze s kriptovalutami Bitstamp in osmega najbogatejšega Slovenca Damiana Merlaka in njegovih prijateljev. Veselo družbo so pred dnevi opazili na številnih jadranskih otokih, in sicer bivajo na razkošni jahti Sunseeker Predator 108 Quantum, katere dnevni najem stane več kot 6000 evrov.

Merlak, čigar premoženje je lani znašalo 124 milijonov evrov, na luksuznem plovilu, na katerem imajo tudi zasebnega kuharja, z veseljem gosti tudi Špelo Grošelj, ki, kot kaže, neizmerno uživa v razkošju in prestižnem dopustu. S tem pa je 35-letnica, ki je že nekaj mesecev sveže samska, sprožila vroče govorice, da je oko vrgla za znanega slovenskega kriptomilijonarja, ki je vrsto let živel v najeti hiši na Malti, decembra lani pa je kupil zgornji dve nadstropji luksuzne stolpnice v Dubaju. 

Twitter
riptomilijonar in osmi najbogatejši Slovenec Damian Merlak

Prosti čas sicer Merlak v domovini oziroma blizu nje preživlja že mesec in pol. Skupaj sta se zdaj odpravila na luksuzni oddih v Dalmacijo, zato se številni Špelini prijatelji zdaj sprašujejo, ali je le našla novega srčnega izbranca. Z Merlakom bi jo gotovo čakalo razkošno življenje in lepa prihodnost.