Šampionska

FOTO: Ilka Štuhec navdušila s počitniško fotografijo

E.J.
12. 7. 2020, 18.19
Posodobljeno: 12. 7. 2020, 20.36
Deli članek:

Naša najboljša smučarka si je vzela nekaj časa za oddih na morju in svoje številne oboževalce razveselila s fotografijo v mini kopalkah

Osebni arhiv
Kdo lepi alpski smučarki dela družbo, ni povedala, saj je o svoji zasebnosti sicer bolj skrivnostna.

Dvakratna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec (29) nas je še pred nekaj dnevi hladila s posnetki treninga na zasneženih strminah. Zdaj pa si je tudi smučarska šampionka vzela čas za dopust in se iz gora odpravila na morje, kjer se je fotografirala v bikinkah in pokazala svojo izklesano postavo. Pravi, da morje zelo pogrešala, sicer pa se že avgusta vrača na sneg. V času karantene je Ilka objavljala svoje dnevne vaje na družbenih omrežjih, saj se je v času izolacije lahko posvečala le kondiciji in je morala pošteno spremeniti svoj pomladanski načrt treningov. Pred morskim oddihom se je namreč mudila na treningu na Kaninu, nato pa je bila še teden dni Švici, v Zermattu, kjer je po koncu epidemije trenirala s svojim trenerjem Stefanom Abplanalpom. Pravi, da je z uvodnimi treningi zelo zadovoljna. »Sledi standardno morje, kjer se odmaknemo od smučanja in naredimo sklop kondicijskih priprav. Avgusta se vračamo na sneg,« je še povedala. Ilka, ki je tudi spletna vplivnica, ima namreč nekaj čez 90 tisoč sledilcev, je s svojo podobo v kopalkah navdušila in požela ogromno komentarjev, sicer pa se je v kopalkah – res ne tako minimalnih – pokazala tudi z lanskega dopusta.

KDO JI DELA DRUŽBO

Lepa alpska smučarka je o svoji zasebnosti sicer bolj skrivnostna, zato tudi ni izdala, kdo ji dela družbo na oddihu. Konec lanskega leta se je razšla s takratnim partnerjem Benijem Mattijem, vodjem tekmovalnega oddelka švicarskega podjetja Stöckli.