Kritična do kraljeve družine

Meghan: »Nisem se smela odzvati na vse grde laži o sebi«

N.S.
12. 7. 2020, 07.52
Deli članek:

Priljubljena zvezdnica, igralka in nekdanja britanska vojvodinja Meghan Markle je v nedavnem intervjuju za revijo People razkrila nove sočne podrobnosti svojega življenja v kraljevi palači.

Profimedia
Nekdanja vojvodinja bo v tožbi šla do konca!

Kot je zdaj prišlo na dan, naj bi bila Meghan Markle začudena nad načinom, kako so se člani kraljeve družine odzvali na neresnične zgodbe, zapisane v tabloidih.

Dokumenti, ki jih je vložila na sodišče in so povezani s tožbo proti britanskim tabloidom, razkrivajo, da se 38-letnica ni mogla braniti pred lažmi, ki so jih pisali britanski mediji. »V palači imajo točno določen pristop k britanskim medijem, zgodb ne komentirajo in jih ignorirajo. Ko je bila Meghan še vidnejša članica kraljeve družine, so ji preprečili, da bi se odzvala na laži,« je povedal vir blizu Meghan Markle in dodal, da je igralki to predstavljalo veliko težavo. V skladu z dokumenti, ki jih je vložila pravna skupina nekdanje ameriške igralke v tekoči pravni zadevi proti britanskemu konservativnemu časopisu, so lažne novice vplivale na njeno počutje in škodovale njenemu duševnemu zdravju. Vojvodinja Susseška se je prav tako v nosečnosti počutila osamljeno in brez zaščite kraljeve družine. Veliko virov z dvora, ki so dobro seznanjeni z delovanjem kraljeve palače, je potrdilo, da je tišina kraljevih članov glede novic zasidrana globoko v njihovo preteklost. Od nekdaj se držijo pravila »nikoli se ne pritožuj, nikoli ne razlagaj«.  »Običajno se pojasnjevanje izkaže za nezadostno in zadevo le še poslabša,« je pojasnil anonimen vir z dvora. »Ne gre za to, da ji člani kraljeve družine niso želeli pomagati, le ne želijo poslabšati celotne situacije.« Kaj točno se bo zgodilo zdaj, še ni znano, vsi pa pričakujejo, da bodo na dan prišle nove sočne podrobnosti.

Profimedia
Zakonca Harry in Meghan se ne data.