Brez dlake na jeziku

Z izjavo o Tomu Cruiseu na svojo stran dobila Katie Holmes

L.K.
10. 7. 2020, 12.44
Posodobljeno: 10. 7. 2020, 12.49
Deli članek:

Tako dominanten je bil, da je bila prestrašena.

Profimedia
Igralca skupaj leta 2013 ...

Očitno je bil intervju britanske igralke Thandie Newton (47) njeni kolegici čez Lužo Katie Holmes (41) tako pogodu, da se je zapisala med njene sledilce na instagramu.

Profimedia
... in prizor iz filma Misija nemogoče II, ki je izšel leta 2000.

Newtonova je namreč v intervjuju za medij Vulture priznala, je bila zaradi dominantnega obnašanja ameriškega igralca Toma Cruisea (58) na snemanju filma Misija nemogoče II »prestrašena in negotova«. »Tako zelo sem se bala Toma. Bil je zelo dominanten posameznik. Zelo se trudi biti prijazen, ampak pritisk … Veliko si naloži na pleča,« je dejala. Spomnila se je tudi ene od scen, ki so jih snemali v Španiji. Takrat je Cruise zaradi nje izgubil potrpljenje. »Tom ni bil zadovoljen z mojo predstavo, ker je bil dialog slabo spisan,« se je spominjala. Cruise je vzel vajeti v svoje roke, zato je odigral njen del, a ji ta metoda ni pomagala. »Še bolj prestrašena in negotova sem postala. Škoda. Naj bo blagoslovljen. In to res mislim, ker se je trudil na vse pretege. Ni bil grozen. Bilo je le … Res je bil pod stresom.«

Vlogo ji je sicer pomagala dobiti Cruiseova takratna žena Nicole Kidman (53).

Holmesova in Cruise sta se po dveh mesecih zveze zaročila leta 2005. 18. tistega leta sta se poročila, seveda je obred usmerjala Scientološka cerkev. Aprila naslednje leto se jima je rodila hčerka Suri (14). Ločila sta se leta 2012.