Zvezdnica

FOTO: Pamela Anderson praznuje. To so fotografije, po katerih si jo bomo najbolj zapomnili

L.K.
1. 7. 2020, 15.05
Posodobljeno: 1. 7. 2020, 15.05
Deli članek:

Andersonova je naravna rjavolaska.

Profimedia
Pamela Anderson

Pamela Anderson danes praznuje 53 let. V Kanadi rojena igralka je zvezda postala z vlogo v ameriški nanizanki Obalna straža. Značilne rdeče kopalke, ki so jo zaznamovale, še vedno hrani doma. In jih po potrebi tudi obleče.

Med neko nogometno tekmo leta 1989 so jo pokazali na ekranu in množica je začela navijati za takrat 21-letno Pamelo, oblečeno v oprijeto športno majico. Oktobra je že bila na naslovnici revije Playboy.

Na naslovnici revije Playboy se je pojavila večkrat kot katerakoli druga oseba. Za revijo je dejala, da ji je po vseh spolnih zlorabah v času odraščanja rešila življenje.

Za njo je pet zakonskih zvez. Njen prvi mož je bil bobnar skupine Motley Crue Tommy Lee, s katerim ima dva sinova. Sledil mu je Kid Rock, dvakrat se je zvrstil producent Rick Solomon. Njen najbolj nedavni mož je bil še en producent, in sicer Jon Peters.

Zapletla se je tudi z 18 let mlajšim francoskim nogometašem Adilom Ramijem. Kot Lee je tudi on do nje bil nasilen.

Pred dvema letoma je znova razburila svetovno javnost z novico, da redno obiskuje ekvadorsko veleposlaništvo v Londonu, kjer je bil dolga leta zaprt politični aktivist in ustanovitelj WikiLeaksa Julian Assange. Pamela je javno izjavila, da Juliana ljubi, da ga podpira in da je zaskrbljena za njegovo zdravstveno stanje. In čeprav je stik z avstralskim aktivistom, ki je trenutno v strogo varovanem londonskem zaporu Belmarsh, izgubila, mu še vedno stoji ob strani. Prepričana je, da bi ga morali izpustiti, saj se boji, da bo v zaporu umrl.