Lepotica in televizijska voditeljica Tara Zupančič (31) obožuje poletje in počitnice trenutno preživlja v Malinski, na hrvaški obali. Tudi ona je brez težav skočila v kopalke, saj se je med karanteno posvečala ustvarjalnosti: pobarvala je ograjo, položila nekaj ploščic in se celo lotila učenja igranja kitare. »Ta namera v meni raste že kar nekaj let, pa sem nekako vedno popustila in mi je zmanjkalo volje. Obožujem glasbo in znanje za igranje kateregakoli inštrumenta se mi zdi prav posebna veščina, ki ti doda tudi določene vrednote v življenju. Zdaj kar lepo vztrajam, pridno se učim in v tem res uživam,« nam je povedala Tara.

2_alya
Osebni arhiv
Alya načrtuje večino poletja preživeti v Dalmaciji.

Pevka Alya (37) svojega navdušenja nad Dalmacijo ne skriva, tam si je celo zgradila hišo in na Hrvaškem tako preživi skoraj polovico leta. Po koncu karantene se je posvečala še glasbeni šoli v živo, nato pa je odpotovala. »V Dalmaciji bom preživela večino časa,« nam je povedala.

3_rebeka dremelj
Osebni arhiv
Ko se je Rebeka Dremelj ohladila v domačem bazenu, je te trenutke delila tudi s svojimi oboževalci, ki pa so se ustavili ob njenem bujnem dekolteju in dvodelnih rdečih kopalkah.

DOMAČI BAZEN

Pevka in podjetnica Rebeka Dremelj (39) se je zadnja leta na morski oddih najraje odpravila na Maldive, a za svoje zveste oboževalce se je javila iz bazena ob svoji hiši in pokazala bujen dekolte v rdečih kopalkah.

4_nina donelli
Osebni arhiv
Nina Donelli se najraje ohladi v bazenu pred hišo.

Tudi pevka Nina Donelli (22) je pokazala svoje letošnje kopalke ob domačem bazenu. Družinska hiša pevke sicer stoji na samem na Štajerskem, v njej so tri ločena stanovanja, pred hišo pa stoji velik bazen. Ker je Nina velika zvezda na Hrvaškem, so razkošno hišo njene družine že obiskali novinarji hrvaške televizije, ko so o naši pevki snemali reportažo.