Družinske zdrahe

Princa Harry pred Meghan Markle svarila tudi Kate Middleton

R.T.
1. 7. 2020, 09.13
Posodobljeno: 1. 7. 2020, 09.22
Deli članek:

Še enkrat več o razkolu med bratoma Harryjem in Williamom

Profimedia
Nekoč je dejal, da mu je kot starejša sestra.

Britansko kraljevo družino naj bi tako skrbel preuranjen skok v zakonski jarem z Meghan Markle, da naj bi princa Harryja pred prenagljenostjo svarila celo njegova svakinja Kate Middleton. Kot je mogoče prebrati v knjigi Royals At War, katere avtorja sta preiskovalna novinarja Dylan Howard in Andy Tillett, naj bi mu vojvodinja Cambriška svetovala, naj gresta počasi, saj da bo za integracijo ameriške igralke v britansko kraljevo družino potrebnega kar nekaj časa. Vojvoda Sussekški si je do nedavnega bil precej blizu z Middletonovo – nekoč je celo dejal, da mu je kot starejša sestra, ki je ni nikdar imel.

Kakorkoli že, odnos med bratoma ni več, kot je bil. Razlog za to naj bi bil tudi Harryjeva razsipnost tik pred poroko maja 2018, ki naj bi zmotila princa Williama. Z Meghan naj bi za akupunkturo in podobne tretmaje potrošila več deset tisoč evrov.

Ni skrivnost, da naj bi pomisleke glede Meghan imel tudi William. In kar naj bi bila dobronamerna intervencija Cambriških, je za vojvodo Sussekškega izpadlo kot žalitev. Še več: sčasoma je postal prepričan, da so se proti njemu in njegovi izbranki zarotili ne le člani britanske kraljeve družine, temveč tudi osebje.