V FORMI

Priljubljeni raper se je lotil 5-tedenske preobrazbe telesa

Eva Jandl
29. 6. 2020, 21.00
Deli članek:

Raper in razrednik prvega letnika keramičarjev se vsako poletje vpiše na fitnes, da se spravi v formo, letos pa se je lotil pettedenske preobrazbe telesa. To pa ni vse, kar je novega pri 6pack Čukurju.

Gregor Gomboc
Da izpolni ves načrt treninga vsak dan, skrbi trener.

6pack Čukur se je pred poletjem zamislil nad svojo telesno težo in ugotovil, da mora poskrbeti zase in se spraviti v formo. »Pred poletjem se najraje vpišem na fitnes, s katerim imam pa letos prav posebno zgodbo, pettedensko preobrazbo.« Raper se tako do petkrat na teden poti na fitnesu in vodenih vadbah ter telovadi še doma. »Ko enkrat padeš v športni fitnes sistem, je zelo pomembno tudi prehranjevanje, tako da se tudi tu zelo pazim. Veliko beljakovin, ki jih tako ali tako obožujem, steaki, ribe ... in zelenjava s tržnice, ki jo rad obiščem. Upam, da mi bo uspelo, a sem nekako prepričan, da bo rezultat dober, kajti že v tem tednu se vidi napredek, sploh pri počutju, ki je enkratno! Zame najtežja sta seveda kardiotrening oziroma tek, monotone vadbe mi niso všeč. Včasih sem dosti igral košarko in skejtal, zdaj pa za te športe ni časa oziroma so mogoče malo preveč tvegani glede poškodb. Tu in tam se srečamo oziroma dobimo stari borci skejt scene in malo poskejtamo v skejtparku v Mariboru. Ampak kolena so utrujena, obrabljena, tudi zaradi keramičarskega dela,« se poln energije razgovori 6pack Čukur oziroma Boštjan Čukur, razrednik prvega letnika keramičarjev na srednji gradbeni šoli v Mariboru. »Čim več otrokposkušam prepričati, da bi izbrali poklicno smer, ki je dandanes zelo iskana, pa naj bo to keramičarstvo ali tesarstvo. Na praksi jim predajam znanje, ki sem ga prejel od očeta, iz poklica, ki sem ga opravljal 20 let.«

NASTOPA NA POROKAH IN ZASEBNIH ZABAVAH

Hujšanje in preoblikovanje telesa sicer ni edina nova stvar pri 6pack Čukurju. Poleg tega, da je izdal singel s pevko Anabel, veliko nastopa na porokah in zasebnih zabavah v glasbeno-plesnem kabaret šovu, kjer predstavi svoje pesmi in svetovne hite v spremstvu dveh plesalk. »Seveda smo načrtovali, da bi v tem času nastopali, a nas je virus malo zaustavil,« je še povedal.