RAZKOŠNO

Harry in Meghan izkašljala 15 milijonov za novo razkošno domovanje

N.S.
26. 6. 2020, 20.44
Deli članek:

Princ Harry in Meghan Markle sta znova v središču pozornosti, tokrat zaradi nakupa razkošne vile v Los Angelesu, kamor se bo v kratkem preselila tudi Meghanina mama.

Profimedia
Meghan bo kmalu stara 40 let, zato se ugiba, kdaj bo spet noseča.

Zakonca Sussex, ki sta se odpovedala kraljevemu nazivu, naj bi pred kratkim kupila razkošno vilo, katere vrednost ocenjujejo na vrtoglavih 15 milijonov evrov.

Če gre verjeti poročanju ameriških medijev, gre za razkošno domovanje, ki stoji na 22 hektarih in ima devet spalnic ter 12 kopalnic. Zdaj se govori, da naj bi se v dvorec v kratkem preselila tudi Meghanina mama Doria Ragland, ki po poročanju tujih medijev že pakira svoje kovčke. »Gre za večmilijonsko vilo, ki jo je kraljevi par kupil v Los Angelesu in v kateri je več kot dovolj prostora. Meghan in Harry pa bosta verjetno vesela, da jima bo Doria pomagala pri varstvu Archieja, ko se bosta sama posvečala dobrodelnim akcijam in drugim humanitarnim projektom, do katerih čutita veliko strast,« je povedal vir blizu zakoncema.

Reuters
Mama Doria naj bi se preselila v hčerkino vilo v Los Angelesu.

»Meghan, Harry in Archie se niso imeli priložnosti veliko družiti z Dorio, odkar so se preselili v Los Angeles, za kar je seveda kriva karantena zaradi globalne pandemije, ki je paralizirala tudi Kalifornijo,« je za medije še povedal vir blizu Meghan in dodal, da sta Harry in Doria v odličnih odnosih, čeprav se je šušljalo ravno nasprotno. »Mirno lahko rečem, da ne glede na to, da sta se Meghan in Harry s selitvijo čez lužo odrekla luksuzu, ki ga nudi življenje na britanskem kraljevem dvoru, jima tudi v Los Angelesu ni prav nič hudega. Zdaj vsi samo še čakamo, da Harry in Meghan spet razglasita veselo novico, da pričakujeta naraščaj,« je dejal njun družinski prijatelj.