SVEŽE

To poletje se bomo znova zelo krohotali

N.S.
24. 6. 2020, 21.30
Posodobljeno: 24. 6. 2020, 21.34
Deli članek:

Marketinški strokovnjak, bloger in pisec humornih knjig Kamenko Kesar je po dveh knjižnih uspešnicah pred dnevi v osrčju Ljubljane predstavil svojo že tretjo knjigo, z naslovom Če bi moški vedeli.

PR
Kamenko Kesar, avtor knjige Če bi moški vedeli

Rdeča nit nove knjige je njegovo odraščanje iz fanta v moškega, v katerem se je skozi zanimive izkušnje z dekleti učil postati pravi moški in se trudil razumeti ženske.

Z novo knjigo prihaja nov val smeha z visečih mrež, pomolov in iz dnevnih sob. Če bi moški vedeli, kaj imajo ženske rade in kako imajo ženske rade, bi bilo moškim v življenju nedvomno lažje. Knjiga ponuja več kot 200 strani zabavnih zgodb z vpogledom v avtorjeve prigode z ženskami, v katerih se bo zagotovo prepoznal marsikdo in se spomnil svojih ženitvenih začetkov. »Zame ni lepšega priznanja kot to, da bralci radi berejo moje knjige in jih podpirajo z nakupom. Brez mojih zvestih in seveda tudi novih bralcev moje tretje knjige ne bi bilo, hvaležen sem vsakemu posebej,« je povedal Kamenko Kesar. »Od njegovih knjig mi je ta najljubša, ker je res dobro napisana in zabavna. V njej je do konca izpilil svoj slog. Je dobra knjiga za fante, ki še niso moški, in za moške, ki bi radi razumeli ženske. Tako moški kot ženske se bodo ob knjigi nedvomno nasmejali do solz,« pa je povedala žena Kamenka Kesarja, nekdanja televizijska voditeljica Alenka Kesar. Dogodka ob predstavitvi knjige se je udeležil tudi Robert Kranjec, nekdanji smučarski skakalec in svetovni prvak. »Prav bi mi prišlo, če bi mi kdo prej povedal, da po desetih letih zakona pri ženi nabiraš točke zgolj še s pospravljanjem in podobnimi opravili. Smeh zagotovljen,« je v šali povedal Kranjec, ki je Kamenkovo knjigo prebral med prvimi.