PROVOKACIJA

Slavček jih tokrat liže v kabrioletu

N.S.
16. 6. 2020, 19.58
Deli članek:

Največji samopromotor vseh časov in moški, ki mu leta nikakor ne pridejo do živega, Damjan Murko, je bil tokrat ujet v kabrioletu sredi Maribora, kjer je brez zadržkov in brez sramu kar vsem na očeh lizal ...

Osebni arhiv
Murko se je odločil, da svojemu najnovejšmu hitu Kabriolet nadane tudi videopodobo.

Preden misli odtavajo drugam, pa takoj obelodanimo, da je Damjan Murko lizal sladoled v odlični družbi svojih prijateljev, ki jih lahko vidimo tudi v novem spotu in hitu Kabriolet.

V spotu tako vidimo njegovo desno roko Uroša Apostoloviča - Apa, slačifanta Tadeja Trnovška ter zmagovalca Kmetije, dvojčka Jana in Tilna Klobaso. Kako Damjanu v vseh teh letih uspe še zmeraj prepričati s svojo pojavo, karizmo, mladostnim videzom in ne nazadnje z glasbo, saj niza uspešnice, kot so Srečen, ker sem moški, Slavček, Ritka prehlajena in seveda Šok, zdaj pa še Kabriolet, smo povprašali kar pevca samega.

Osebni arhiv
V spotu nastopajo tudi slačifant Tadej Trnovšek in zmagovalca Kmetije, dvojčka Jan in Tilen Klobasa.

»Tako zelo sem vesel, da fenomen Murko po vseh teh letih še kar traja in traja. Lahko rečem, da mi je uspelo to, v kar nihče ni verjel, in da sem danes tukaj, kjer še sam nisem upal sanjati, da kdaj bom. Sam sem sicer zmeraj kariero gradil na bazi tračev, to pa ne pomeni, da sem zanemarjal svojo glasbo in publiko. Slednja je zame sveta in prav zato sem že vrsto let neuničljiv, lahko bi rekli: brez konkurence. Močno verjamem v svojo intuicijo, ki me do danes še ni razočarala. Tako verjamem, da bo nova pesem Kabriolet hit, na katerega so moji zvesti oboževalci čakali in ga s takšno vnemo in veseljem tudi poslušajo. Rdeča nit Murka mora ostati, takšnega me poznajo in me imajo radi. Zdaj vem, da sem si vse prigaral z lastnim trudom in disciplino ter močno voljo uspeti. Želeli ste me, zdaj me pa imate v vsem svojem sijaju,« je v huronskem smehu zaključil Damjan Murko.