Nov projekt

Dohodek se je več kot prepolovil, vrača se na ekrane: Spet bo voditeljica!

Eva Jandl
14. 6. 2020, 20.00
Deli članek:

Vitalna in pozitivna Saša Einsiedler priznava, da se ji je dohodek zaradi korone več kot prepolovil, zato je našla nov projekt: digitalno oddajo, kjer bo ljudem pomagala pri miselnem premiku glede denarja.

Kk
Pravi, da se je končno lotila tudi pisanja nove knjige.

Saša Einsiedler (52) je bila dolga leta pevka zabavne glasbe ter radijska in televizijska napovedovalka, danes pa je komunikacijska trenerka, svetovalka, mediatorka in coachinja, ki pomaga ljudem. Pretekle tedne je preživljala lepo, čeprav priznava, da se je najprej prepustila strahu in različnim »ekranom«.»Potem pa sem se le spomnila, kar govorim drugim: če želiš, da se ti kaj lepega dogaja, poskrbi, da nimaš onesnaževanja iz okolice in da se osredotočaš na lepe stvari, ki so v tvojem življenju. In tako sem novice spremljala samo še enkrat dnevno, ostali čas pa sem posvetila otrokom, sebi ter razmišljanju o tem, kaj lahko pametnega počnem. Z veseljem sem kuhala in snemala videe, s katerimi sem pomagala tistim, ki me spremljajo. Veliko sem se tudi izobraževala, res veliko. Ker se mi je prihodek več kot razpolovil, predavanja in delavnice so odpadle, sem snovala nove načrte za prihodnost in se končno malo bolj resno lotila nove knjige.«

NOVA ODDAJA

Saša se je neskončno razveselila naziva, ki ga je prejela, saj je postala predavateljica leta. »Podajanje znanja skozi predavanja in delavnice res obožujem, vsa se dam in vse je iskreno – govorim o svojih izkušnjah, o lepših in malo malo manj lepih stvareh, ničesar ne olepšujem. In to je verjetno tisto, kar so ljudje začutili, ko so glasovali zame. Ko Sašo vprašamo, ali še vedno varčuje tako, da vsak dan da nekaj denarja v kozarec, navdušeno prikima. »Čeprav bo letos manj v moji šatuljici, ravno zaradi korone. Imam pa še eno dobro novico! Z Ano Vezovišek, ki je finančna coachinja, sva se odločili, da bo Slovenija v plusu! Tak je namreč naslov nove digitalne oddaje, v kateri bova tiste, ki bodo dovolj pogumni, da se v oddajo prijavijo, brezplačno popeljali iz minusa v plus. Kaj to pomeni? Ana bo pregledala njihovo finančno sliko, ugotovila, kam jim odteka denar, kaj lahko naredijo za zmanjšanje stroškov, kje imajo še kaj 'rezerve', jaz pa jim bom pomagala pri miselnem premiku. V naših glavah je denar velikokrat nekaj slabega, hkrati pa si ga želimo. Verjamemo tudi, da denar pokvari ljudi, da ga je težko zaslužiti ... morda celo verjamemo, da ga nismo vredni. S spremembo miselnosti glede obilja se lahko spremeni marsikaj!« nam je navdušena zaupala svojo vrnitev na ekran.