Lara Kadis

Ta privlačna pevka je v resnici Slovenka

PR
6. 6. 2020, 14.14
Posodobljeno: 6. 6. 2020, 14.14
Deli članek:

Leta 2018 je navdušila na Emi, potem pa izginila. Zdaj pa je javnost presenetila z novim poletnim hitom, ki je že pod dnevu predvajanja požel navdušenje.

Promocijski material
Lara Kadis

Se spomnite simpatične Lare, ki je leta 2018 s pesmijo Zdaj sem tu navdušila na slovenskem predizboru za pesem Evrovizije, na katerem se je uvrstila v finale? Kljub pozitivnem odzivu, je mlada Lara takrat izginila iz javnosti. Zdaj pa se vrača v velikem slogu.

Promocijski material
Lara Kadis

Danes 19-letna Lara Kadis je leta 2018 s pesmijo Zdaj sem tu navdušila na izboru Ema, na katerem je slavila Lea Sirk, nato pa izginila iz slovenske javnosti. Zdaj se je vrnila s pesmijo v angleškem jeziku s pridihom španskih verzov in ritmov, pri kateri je sodelovala s producentom Raayem, in že takoj navdušila in dokazala, da se lahko s svojo podobo kosa tudi z uveljavljenimi glasbenicami doma in po svetu.

"Umaknila sem se, ker sem se želela posvetiti učenju in nadgrajevanju znanja pri pisanju besedil, melodij in petju," nam je zaupala Lara, ki je čas namenila tudi šolanju v tujini. Zdaj se na slovensko sceno vrača z novim videospotom in pesmijo Mojito, pri kateri se je povezala s producentom Raayem, s katerim se podpisujeta pod glasbo. Lara pa je tudi avtorica besedila. "Od nekdaj sem si želela sodelovati z njim, in z mojo novo pesmijo Mojito se mi je želja uresničila," je povedala o sodelovanju. 

Njeno čisto svežo pesem lahko poslušate tukaj: 

Tukaj pa je njen nastop na Emi leta 2018: